Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.37

UNIBET

Prieteni, biletul zilei de joi are o cotă totală de 2,37 și e format din două evenimente importante din fotbal. Avem disputa din China, dintre Guangzhou R&F și Guangzhou Evergrande, și disputa din Championship, dintre Fulham și Cardiff.


cota2.ro

Guangzhou R&F și Guangzhou Evergrande se anunță un meci dezechilibrat, în care oaspeții au prima șansă. Ar trebui să ne așteptăm și la goluri multe, pentru că de obicei acest duel este foarte deschis. Guangzhou R&F are o defensivă slabă, însă în atac beneficiază de jucători importanți, Zahavi, Dembele sau Renatinho, în timp ce Evegrande are un lot foarte solid, iar Fabio Cannavaro se bazează pe Paulinho sau Talisca.


Fulham pleacă de la 2-0 cu Cardiff, iar misiunea pare facilă. Victoria din tur a fost obținută fără golgheterul Mitrovic, iar Cardiff n-a reușit să se ridice la nivelul unui astfel de meci. Disputa e importantă, câștigătoarea merge pe Wembley pentru a întâlni pe Brentford într-un meci decisiv pentru promovarea în Premier League. Judecând după scenariul din tur, Fulham n-ar trebui să piardă astăzi.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Guangzhou R&F vs Guangzhou Evergrande
Pronostic:
Peste 3.5 goluri
Cota
1.87
Fulham vs Cardiff
Pronostic:
1X
Cota
1.27
Cota finala: 2.37
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro