Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.00

BETANO

PSG - Lyon

Cupa Ligii Frantei a ajuns la ultimul act dinainte de pandemie insa finala nu s-a putut juca mai devreme. Se joaca azi si aduce fata in fata doua echipe de calibru: PSG si Lyon. Parizienii vin dupa Cupa Frantei castigata acum o saptamana, iar un nou succes astazi ar incununa o saptamana senzationala. Nu cred ca Lyon are forta de a o invinge pe PSG, cel putin nu la aceasta ”ora”.

cota2.ro

Astra Giurgiu - Universitatea Craiova

Meciul trebuia sa se joace acum doua zile, insa a fost descoperit un caz de covid la gazde. Giurgiuvenii nu s-au antrenat ieri, in timp ce Craiova e la turatie maxima, mai ales ca azi poate deveni campioana daca FCSB o invinge pe CFR Cluj. Personal ma astept la un succes al oaspetilor insa joc ”safe”, un DNB pe aceastia.

FCSB - CFR Cluj

Clujenii au trecut prin momente dificile si sunt setati mai mult ca oricand sa spulbere sperantele Craiovei la titlu. CFR Cluj e o echipa solida si ma astept sa se impuna in fata FCSB-ului, echipa fara griji in acest moment. La ros-albastri e un amatorism total, mai ales din cate am vazut ce transferuri vor sa faca. Joc ”acoperit” si aici, un DNB pe campioana en-titre.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
PSG vs Lyon
Pronostic:
PSG castiga trofeul
Cota
1.24
Astra Giurgiu vs Universitatea Craiova
Pronostic:
DNB 2
Cota
1.00
FCSB vs CFR Cluj
Pronostic:
DNB 2
Cota
1.26
Cota finala: 1.56
Profit: 5.60
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro