Ponturi Pariuri Fotbal FCSB vs CFR Cluj

BETFAIR EXCHANGE

FCSB și CFR Cluj se înfruntă astăzi, într-o restanță din play-off-ul Ligii 1.


cota2.ro

FCSB și-a îndeplinit obiectivul pentru acest sezon, participarea în ediția următoare a cupelor europene, după ce a câștigat Cupa României. În campionat, bucureștenii ocupă locul 4, cu 31 de puncte. Toni Petrea se poate baza din nou pe Florinel Coman, Dennis Man, Florin Tănase, Valentin Crețu și Ovidiu Popescu, fotbaliști care au beneficiat de o săptămână de pauză, după triumful din Cupa României, dar ultimele declarații ale patronului Gigi Becali lasă loc de interpretări în privința echipei de start.


CFR Cluj a traversat o perioadă confuză, extrem de dificilă. Aproximativ 30 de persoane din cadrul clubului au fost testate pozitiv cu Covid-19, ca la câteva zile distanță, 23 dintre ele să fie declarate sănătoase, pe fondul unor teste fals-pozitive. Clujenii nu s-au putut antrena în această perioadă și continuă să aibă absenți, cel mai important fiind chiar antrenorul Dan Petrescu. Cu toate astea, campionii en-titre au reușit să învingă FC Botoșani miercuri, scor 1-0, și să rămână în cursa pentru titlu. Pentru a fi siguri că rămân la mâna lor înaintea meciului decisiv cu Craiova din ultima rundă, CFR nu are voie să piardă astăzi. Problemele medicale peristă însă. Djokovic, Păun, Manea și Traore n-au scăpat de Covid-19, iar Bordeianu este suspendat.


Ardelenii domină înfruntările directe din ultimii ani. În sezonul actual, CFR Cluj a câștigat două dintre cele trei meciuri jucate și nu a primit niciun gol de la FCSB. Alte statistici interesante:


• 1 meci din ultimele 12 a pierdut CFR Cluj cu FCSB

• 1 gol a marcat FCSB în ultimele 6 dueluri directe cu CFR Cluj

• 6 meciuri a jucat CFR Cluj pe teren străin în 2020, în toate competițiile. A primit gol într-un singur, remiza 2-2 cu Astra

• 2 meciuri are Toni Petrea ca principal la FCSB, ambele câștigate cu 1-0

• 2 șuturi pe poartă (adunate) au trimis adversarele celor de la FCSB, Sepsi și Gaz Metan, în aceste două meciuri cu Petrea antrenor

• 2,3 goluri s-au marcat, în medie, în duelurile celor de la CFR Cluj din acest play-off

• 2-1 a fost raportul șuturilor pe poartă în meciul de miercuri al lui CFR, câștigat 1-0 cu Botoșani



Clujenii, cu probleme fizice evidente, n-au voie să piardă dacă mai vor titlul. Cred că principalul lor obiectiv va fi să nu primească gol, așa că mizez pe un meci în care se marchează mai puțin de 2,5 goluri, la o cotă de 1.70 pe Betfair Exchange.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
FCSB vs CFR Cluj
Pronostic:
SUB 2.5 goluri
Cota
1.70
Cota finala: 1.70
Profit: 7.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro