Ponturi Pariuri Fotbal Sandefjord Fotball vs Molde FK

BETANO

Sandefjord Fotball - Molde FK

Molde pare sa aiba un sezon mult mai greu decat de obicei si asta pentru ca are o contracandidata serioasa la titlu: Bodo/Glimt. Aceasta echipa, dupa 10 etape, a inregistrat 10 succese si marcase de 38 de ori. Senzational! Si apropo, o invinsese si pe Molde in meciul direct cu scorul de 3-1. In etapa trecuta, bete in roate i-a pus Stabaek, echipa care a reusit sa ii smulga puncte celor de la Glimt in etapa a 11, remizand cu acestia, scor 2-2.

cota2.ro

Dupa acest pas gresit facut de lider, Molde s-a apropiat la 3 puncte de lider si are sansa sa-l egaleze daca castiga azi, avand un meci in plus, bineinteles. Sanderfjord a marcat de 9 ori in primele 11 etape ale acestui campionat si a primit numai putin de 19 goluri. Din cele 9 goluri marcate, doar 4 au fost reusite pe teren propriu.

In meciurile directe s-au marcat foarte multe goluri, iar Molde i-a cam rupt pe unde i-a prins. Interesant e ca si gazdele au reusit sa marcheze mai de fiecare data, insa asta intre anii 2012 si 2018 pentru ca, daca nu stiati, Sanderfjord e o nou-promovata, iar Molde nu prea iarta aceste echipe, dovada si victoria cu 4-1 din prima etapa cu Aalesund, echipa care a inscris in liga secunda aproape 70 de goluri, iar in prima liga a devenit lanterna rosie.

Merg pe o victorie clara a celor de la Molde FK si propun un pariu de tip ”handicap asiatic” pe acestia. Ma astept ca Molde sa se impuna la cel putin 2-3 goluri diferenta in aceasta partida. La Betano avem acest pariu si vine alaturi de o cota de 2.01 nemaipomenita!

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Sandefjord Fotball vs Molde FK
Pronostic:
Molde FK -1.25 AH
Cota
2.01
Cota finala: 2.01
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro