Ponturi Pariuri Fotbal Arsenal vs Chelsea

BETANO

Finala Cupei Angliei dintre Arsenal și Chelsea încheie sezonul în Anglia, astăzi, de la 19:30.


cota2.ro

Deschide cont la BETANO prin acest link și primești până la 500 de Lei free-bet + până la 500 de Lei BONUS la prima depunere!


Finala londoneză de pe Wembley are o miză în plus pentru Arsenal. „Tunarii” au încă un sezon ratat, în care au ratat participarea în cupele europene, iar salvarea poate veni în această seară. Mikel Arteta are ceva probleme de efectiv, în special în axul central al defensivei, de unde lipsesc Chambers, Pablo Mari și Mustafi. Cealaltă absență de marcă este a portarului titular Bern Leno. Arsenal a terminat pe locul 8 în Premier League, la 20 de puncte în spatele lui Chelsea, dar în Cupă a avut un parcurs spectaculos. A eliminat 3 echipe de Premier League: Bournemouth, revelația Sheffield, Manchester City, și câștigătoarea din Championship, Leeds.


Abramovic a surprins în startul sezonului, când l-a numit pe Frank Lampard pe banca tehnică. Legenda londonezilor a confirmat însă. Cu un lot extrem de tânăr a reușit calificarea în ediția următoare a Ligii Campionilor și poate cuceri și primul trofeu din cariera de antrenor. Pentru finala de astăzi e mai norocos decât omologul său. Singura absență notabilă este cea a lui Loftus-Cheek.


Arsenal și Chelsea au oferit două meciuri entuziasmante în acest sezon de Premier League. Primul a fost câștigat de „albaștri”, 2-1, cu două reușite venite în minutele 83 și 85. Returul, jucat în ianuarie, s-a încheiat 2-2, în ciuda faptului că „tunarii” au avut un om în minus din minutul 26. Câteva statistici interesante despre meci:


  • 1 singură remiză a înregistrat Arsenal în cele 12 meciuri jucate de la reluarea competițiilor. A câștigat 7 și a pierdut 4
  • 0 remize are Chelsea în cele 11 meciuri jucate începând cu luna iunie. Trupa lui Lampard a câștigat 8 dintre ele
  • 5 dintre ultimele 6 meciuri directe din toate competițiile au fost GG (ambele au marcat)
  • 563 de șuturi a expediat Chelsea spre porțile adverse în sezonul recent încheiat de Premier League. Doar City are mai multe
  • 86 de cartonașe galbene au văzut jucătorii lui Arsenal în Premier League, de departe cele mai multe dintre toate echipele
  • 5 cartonașe roșii au luat jucătorii lui Arsenal, cele mai multe din ediția recent încheiată de Premier League
  • în cele două meciuri directe din acest sezon, Arsenal a încasat un cartonaș roșu și 5 cartonașe galbene, în timp ce elevii lui Lampard au văzut 6 cartonașe galbene.


Miza meciului și istoricul partidelor directe din acest sezon mă fac să mizez pe un meci cu mulți nervi. Pariul meu e peste 2,5 cartonașe încasate de Arsenal, la o cotă de 2.00 pe Betano.



Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Arsenal vs Chelsea
Pronostic:
Arsenal peste 2.5 cartonașe
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: 7.00
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro