Ponturi Pariuri Fotbal Poli Iași vs Chindia Târgoviște

BETFAIR EXCHANGE

Poli Iași și Chindia Târgoviște se întâlnesc astăzi, de la ora 14:00, în runda cu numărul 13 din play-out-ul Ligii 1.

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

cota2.ro


Cu două meciuri rămase de disputat în acest sezon, Poli Iași ocupă locul de baraj, cu 26 de puncte. Șansele de a urca o poziție sunt minime, distanța până la Sepsi și Voluntari fiind de 5 puncte, așa că formația lui Mircea Rednic trebuie să își păstreze actuala poziție. Misiunea e una dificilă și depinde în mare parte de modul în care Dinamo va reveni după pauza îndelungată. Ieșenii au o serie bună pe teren propriu, 3 meciuri fără eșec, dintre care două victorii. Pentru meciul de astăzi, Rednic nu are nicio absență importantă.


Chindia Târgoviște este ultima în play-out-ul Ligii 1, cu doar 20 de puncte, dar două meciuri mai puțin jucate decât Poli Iași. Dâmbovițenii au obținut runda trecută o victorie care le permite să viseze în continuare, 3-1 cu Academica Clinceni. Și șansele Chindiei se leagă tot de modul în care Dinamo va gestiona situația, cele două având de jucat două meciuri restante.


Poli și Chindia și-au împărțit punctele în cele 3 dueluri din acest sezon: un egal și o victorie a târgoviștenilor în sezonul regulat, iar meciul jucat în urmă cu o lună, în play-out, a fost tranșat de ieșeni, scor 2-0. Alte statistici interesante:


• 4 înfrângeri din 4 meciuri are Chindia pe teren străin de la reluarea competiției. A marcat un singur gol și a primit 9

• 9-7 e golaverajul lui Poli Iași pe teren propriu în acest play-out

• 1-10 e golaverajul Chindiei în acest play-out, cu înfrângeri pe linie

• doar 2 meciuri fără gol marcat are Poli Iași pe teren propriu în tot campionatul

• între 22 iunie și 13 iulie, Chindia a avut o serie de 5 meciuri fără gol marcat

• 1 șut pe spațiul porții lui Poli Iași a avut Chindia în ultimul meci direct, cel din play-out

• 5,8 milioane de euro e valoarea lotului Chindiei, conform transfermarkt.com. E cel mai slab cotat din Liga 1


Poli a demonstrat că este echipa mai „vie” în această parte a sezonului. Dacă adăugăm și plusul de valoare individuală a jucătorilor și miza uriașă, singurul pariu pe care îl putem plasa este victoria Iașiului, la o cotă de 2.06 pe Betfair Exchange

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Poli Iași vs Chindia Târgoviște
Pronostic:
1
Cota
2.06
Cota finala: 2.06
Profit: 10.60
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro