Ponturi Pariuri Fotbal CSU Craiova vs CFR Cluj

BETANO

Craiova și CFR Cluj se înfruntă astăzi, de la 20:30, în meciul care decide campioana în Liga 1.

Deschide cont la BETANO prin acest link și primești până la 500 de Lei free-bet + până la 500 de Lei BONUS la prima depunere!

cota2.ro


CFR Cluj are două puncte avans în fața oltenilor, dar CS Universitatea are un meci restant cu Astra. Dacă meciul de astăzi se termină la egalitate, titlul va fi decis la comisii. Altfel, dacă o echipă se impune devine campioană.



Craiova a mers perfect de la reluarea campionatului. A câștigat toate cele 6 meciuri, marcând de fiecare dată cel puțin două goluri. Oltenii au evitat cazurile de coronavirus la nivelul lotului, iar Cristiano Bergodi nu îi are disponibili astăzi doar pe căpitanul Nicușor Bancu, suspendat, și pe atacantul Mihai Roman II, cu probleme medicale.



CFR Cluj s-a chinuit în play-off de la reluare. A făcut doi pași greșiți, eșec cu Craiova și egal cu Astra, iar avansul s-a spulberat. Situația s-a agravat, după ce mai mulți oameni importanți au fost confirmați pozitiv cu Covid-19. Printre ei se numără Dan Petrescu și câțiva jucători de bază, Djokovic, Cristi Manea și Păun. Toți absentează astăzi. Clujenii mai au o problemă, una de natură fizică. Au fost opriți o perioadă de la antrenamente, apoi au intrat într-un ritm infernal, acesta fiind al treilea meci în decurs de 7 zile. Toți jucătorii au acuzat starea fizică precară.


CFR Cluj a câștigat ambele meciuri din sezonul regulat împotriva Craiovei, cu 2-0, dar s-a înclinat când a fost mai important, în play-off, scor 2-3. Alte statistici interesante:


• 16 goluri a înscris Craiova în play-off, cel mai bun atac. Clujul are cea mai bună apărare, cu doar 6 goluri încasate

• Craiova nu a reușit să marcheze în 4 din ultimele 5 meciuri directe cu CFR Cluj

• 5 dintre ultimele 6 meciuri ale Craiovei au fost GG (ambele echipe au marcat)

• în 4 dintre cele 6 victorii ale Craiovei de la reluare s-a înregistrat egal la pauză

• CFR Cluj nu a primit gol în ultimele 3 meciuri din play-off

• CFR Cluj a marcat cel puțin două goluri în toate meciurile cu Craiova din acest sezon

• 2 meciuri ale clujenilor a mai arbitrat Hațegan în acest play-off, ambele câștigate la 0

• 3 titluri au fost cucerite de clujeni în ultima etapă, când au fost arbitrați de Hațegan

Deschide cont la BETANO prin acest link și primești până la 500 de Lei free-bet + până la 500 de Lei BONUS la prima depunere!


Sincer, mă aștept la un meci cu nervi și multă tensiune, iar la un moment dat am putea avea parte de intrări la limita regulamentului și de ce nu, smardoială 😃 Am descoperit în Betano o cotă de 12.00 pentru selecția Ambele echipe să primească un cartonaș roșu și cred că ar merita o miză mică de 1/10.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
CSU Craiova vs CFR Cluj
Pronostic:
ambele echipe iau cartonaș roșu
Cota
12.00
Cota finala: 12.00
Profit: -1.00
Stake: 1
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro