Ponturi Pariuri Fotbal Inter Milano vs CF Getafe

BETFAIR EXCHANGE

Inter Milano - CF Getafe

Europa League se reia, insa intr-un format cu totul si cu totul special. Echipele se intalnesc intr-o singura mansa in sistem de finala, cu prelungiri si penalty-uri daca e cazul. Unele echipe si-au disputat turul, iar meciul retur o sa fie normal. Inter Milano este o forta in aceasta competitie si alaturi de Manchester United cred ca sunt favoritele principale la castigarea trofeului european. Interistii au terminat de cateva zile sezonul si s-au clasat pe pozitia secunda, campioana fiind incoronata Juventus. Inter intalneste astazi o echipa a celor de la Getafe destul de afectata. Au ratat cupele europene in sezonul viitor, si-au pierdut ritmul de joc, campionatul lor terminandu-se cu aproximativ doua saptamani in urma si forma e destul de slaba avand in vedere ca in ultimele 10 meciuri din La Liga reusise doar un succes!

cota2.ro

Consider ca Inter e mare favorita aici, avand in vedere aceste aspecte, dar si valoarea loturilor. Sa nu uitam ca Inter are 3 super-atacanti: Lukaku, Lautaro si Sanchez. Acestia pot oricand reusi faze superbe si goluri spectaculoase. Eu nu prea am dubii la aceasta partida si consider ca succesul gazdelor e asteptat de toata lumea. Nu o vad pe Inter jucand defensiv cu Getafe si asteptand prelungiri sau penalty-uri. La aceasta partida am ales sa pariez la Betfair Exchange acolo unde am gasit o cota nemaipomenita la handicapul asiatic de -0.75 de ”Nerazzurri”. Practic mizam pe victoria gazdelor la cel putin doua goluri diferenta. Daca Inter se impune la fix un gol, noi castigam doar 50% din pariu. Am incredere foarte mare in acest pariu si din acest motiv am ales sa joc un HighStake la acest meci, acesta reprezentand o miza maxima, 10/10 unitati.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Inter Milano vs CF Getafe
Pronostic:
Inter Milano -0.75 AH
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: 11.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro