Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 165.28

UNIBET

Liga 1 continua momentan, iar astazi se joaca toate cele 4 meciuri din Play-Out de la aceeasi ora, 17:00! Evitarea retrogradarii se anunta a fi una interesanta si toti asteapta o decizie din partea celor de la Liga Profesionista. In fine, eu astazi am ales cate doua pariuri pentru fiecare meci din Liga 1 de astazi si am construit un bilet tare atractiv.

Sepsi OSK - Academica Clinceni - Diferenta e destul de mare, iar pe terenul covasnenilor se castiga foarte greu. In meciurile directe jucate la Sf. Gheorghe, Sepsi s-a impus cu 3-0, respectiv 4-0. Ma astept ca gazdele sa se impuna clar azi la toate capitolele.

cota2.ro

Dinamo Bucuresti - FC Viitorul - Meci important pentru Dinamo care e destul de aproape de Liga 2. Hagi a inceput sa de-a sanse jucatorilor tineri, iar astazi ma astept la multe goluri si un spectacol frumos, asa cum au fost intalnirile directe dintre cele doua echipe.

Chindia Targoviste - FC Voluntari - Echipa lui Sandoi a retrogradat matematic in Liga 2, iar moralul jucatorilor este la pamant. Voluntari vine dupa doua infrangeri si poate ajunge pe loc de baraj daca nu se impun astazi. Ma astept ca Teja sa organizeze bine jocul si sa obtina cele trei puncte.

AFC Hermannstadt - FC Politehnica Iasi - Sibienii merg foarte bine sub comanda spaniolului Albes si e ca si salvata de la retrogradare. Iesenii au nevoie de succes astazi insa o sa fie destul de dificil. Ma astept la goluri in ambele porti si un meci cursiv, mai ales pe benzi.

Biletul l-am jucat la Unibet, acolo unde putem combina pariurile multiple pe acelasi bilet.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Sepsi OSK vs Academica Clinceni
Pronostic:
Sepsi OSK -1 HE + Sepsi -2 HE (Cornere)
Cota
3.65
Dinamo Bucuresti vs FC Viitorul
Pronostic:
Peste 2.5 goluri + Peste 9.5 cornere
Cota
3.75
Chindia Targoviste vs FC Voluntari
Pronostic:
FC Voluntari castiga + FC Voluntari peste 4.5 cornere
Cota
3.45
AFC Hermannstadt vs FC Politehnica Iasi
Pronostic:
Ambele marcheaza + Peste 9.5 cornere
Cota
3.50
Cota finala: 165.28
Profit: -1.00
Stake: 1
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro