Ponturi Pariuri Fotbal Al Nassr vs Al Hilal

BETFAIR SPORTSBOOK

Al Nasr și Al Hilal se întâlnesc astăzi, la ora 21:00, în derby-ul primelor două clasate din Arabia Saudită.

ÎNREGISTREAZĂ-TE AICI la Betfair și primești un bonus de 500 de Lei din partea casei să joci pe Sportsbook!

cota2.ro

Prima ligă din Arabia Saudită se reia astăzi, fără spectatori, cu meciuri din runda 22. În acest moment, cu 8 etape rămase de disputat, lider este Al-Hilal, cu 6 puncte avans față de Al Nasr.


Al Nasr este pregătită de portughezul Rui Vitoria, fostul tehncian de la Benfica, și are un lot cotat la 41 de milioane de euro. Starurile echipei sunt brazilianul Giuliano, venit în 2018 de la Fenerbahce, Ahmed Musa, adus de la Leicester pentru 17 milioane de euro, brazilianul Maicon, dar și marocanii Amrabat și Hamdallah.


Al-Hilal, deținătoarea Ligii Campionilor Asiei, este antrenată de Răzvan Lucescu. Cea mai titrată formație din Arabia Saudită, cu 15 tiluri de campioană, are un lot plin de nume importante, cum ar fi Andre Carillo, Carlos Eduardo sau atacul stelar format din Giovinco și Bafetimbi Gomis. Al-Hilal vrea să răzbune titlul pierdut sezonul trecut, la un singur punct, chiar în fața adversarei de astăzi.


Meciul din turul campionatului a fost câștigat de Al Nasr, scor 2-1, dar formația lui Răzvan Lucescu era în plină campanie din Liga Campionilor Asiei. Alte detalii statistice despre meci:


• ultimele 7 meciuri directe dintre Al Nasr și Al Hilal au fost GG (ambele formații au marcat)

• media de goluri în acest interval a fost de aproape 4 goluri/partidă

• Al Hilal nu a câștigat niciunul dintre ultimele 4 dueluri directe

• în ultimele 8 partide disputate de Al Nasr pe teren propriu, ambele combatante au marcat. 5 dintre ele s-au terminat la egalitate

• Al Hilal nu a pierdut niciun meci în anul calendaristic 2020

• 52 de goluri a marcat Al-Hilal, de departe cel mai bun atac din Arabia Saudită

• 40 de reușite are și Al Nasr, a doua ofensivă a competiției

• Abderrazak Hamdallah, de la Al Nasr, e golgeterul competiției, cu 18 goluri. Acesta a marcat 14 goluri în ultimele 12 meciuri în care a evoluat

• 3,2 goluri s-au marcat, în medie, în duelurile în care a fost implicată Al Hilal în acest sezon. 2,5 goluri/meci e media lui Al Nasr

ÎNREGISTREAZĂ-TE AICI la Betfair și primești un bonus de 500 de Lei din partea casei să joci pe Sportsbook!


Al Nasr și Al Hilal au oferit meciuri cu adevărat spectaculoase în ultimii ani. Mitul că fotbalul din Arabia e slab trebuie dat deoparte, așa că duelul ăsta nu trebuie ratat. Pariul meu, pentru a face meciul și mai interesant, este Ambele marchează & peste 2.5 goluri marcate în meci, la o cotă de 2.05 pe Betfair Sportsbook.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Al Nassr vs Al Hilal
Pronostic:
GG3+
Cota
2.05
Cota finala: 2.05
Profit: 5.25
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro