Ponturi Pariuri Fotbal Inter Milano vs Getafe

BETFAIR EXCHANGE

Vicecampioana Italiei, Inter Milano, își continuă aventura în Europa League astăzi, în Germania. Fosta echipă a lui Cristi Chivu întâlnește pe Getafe, reprezentanta Spaniei, într-un meci ce contează pentru optimile competiției.


cota2.ro

Inter traversează o formă foarte bună, iar victoria cu Atalanta din weekend certifică acest lucru. Echipa lui Conte practică un fotbal solid, a pierdut un singur joc de la reluarea competițiilor, 1-2 cu Bologna acasă. În plus, în ultimele trei meciuri Inter a câștigat la 0, iar adversarii n-au fost deloc ușori: Genoa, aflată în acel moment în lupta pentru evitarea retrogradării, Napoli și Atalanta.


Getafe nu a mai câștigat din 29 iunie, atunci când învingea pe Sociedad cu 2-1. Seria negativă a scos-o din locurile de Europa, iar Getafe a terminat sezonul de La Liga pe locul 8, la două puncte sub Granada. Băieții lui Pepe Bordalas au doar două remize în ultimele șase meciuri, iar astăzi au nevoie de un joc mult mai solid pentru a putea spera la un rezultat pozitiv.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Inter Milano vs Getafe
Pronostic:
1
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: 6.80
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro