Ponturi Pariuri Fotbal Inter Milano vs Getafe

BETFAIR EXCHANGE

Inter și Getafe luptă astăzi, de la ora 22:00, pentru un loc în sferturile de finală din Europa League.

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

cota2.ro

Pandemia de coronavirus a dat peste cap socototelile șefilor de la UEFA. Champions League și Europa League vor continua într-un format inedit, iar meciul dintre Inter și Getafe e primul care iese din tipare. Optimea de finală se va disputa într-o singură manșă, pe Veltins-Arena, stadionul celor de le Schalke. Câștigătoarea acestui duel joacă mai departe cu Leverkusen sau Rangers. Nemții s-au impus în tur cu 3-1.


Inter a terminat în forță sezonul de Serie A, cu 3 victorii concludente, două dintre ele în fața unor formații de Liga Campionilor, 2-0 cu Napoli și același scor cu Atalanta. Formația lui Conte s-a clasat pe locul secund, după Juventus, dar nu e suficient pentru pretențiile clubului. Milanezii pot salva însă sezonul cu un triumf în Europa League. Conte are la dispoziție aproape tot lotul, cu excepția lui Vecino și Sensi, accidentați. Inter să prost în duelurile cu cluburile din Spania. A câștigat 12, a remizat de 11 ori și s-a înclinat în 17 rânduri.


Getafe a sperat până la un anumit punct să se bată chiar la locurile de Liga Campionilor în Spania, dar a clacat complet din luna iunie, când La Liga a fost reluată. A câștigat un singur meci din cele 11 disputate și a ratat la mustață calificarea în ediția următoare de Europa League, în dauna celor de la Granada. Jose Bordalas, tehnicianul spaniolilor, se declară însă optimist, iar faptul că are întreg lotul valid e un motiv în plus de încredere. Getafe nu a mai înfruntat niciodată o echipă din Italia în cupele europene.


Câteva statistici interesante despre Inter - Getafe:


  • 586 milioane de euro este valoarea lotului celor de la Inter. Getafe e cotată la 140 de milioane de euro
  • Inter a marcat 81 de goluri în actualul sezon de Serie A, a doua ofensivă după cea a Atalantei
  • Inter a avut și cea mai bună defensivă din Italia, cu 36 de goluri primite, mai puțin de unul pe partidă
  • Romelu Lukaku, atacantul lui Inter, a marcat în fiecare dintre ultimele 4 meciuri europene jucate de formația sa (3-1 cu Slavia, 1-2 cu Barcelona, 2-0 și 2-1 cu Ludogorets)
  • Inter nu a primit gol în ultimele 4 meciuri din Serie A
  • Getafe a marcat într-un singur meci din ultimele 6 partide oficiale
  • 5 înfrângeri, 5 egaluri și o victorie are Getafe de la reluarea compeției în Spania, după pauza provocată de Covid-19
  • 326.000 de Euro s-au tranzacționat la bursă pe piața de rezultat final până la ora 12:00 din ziua meciului
  • Din totalul de bani tranzacționați pe piața de rezultat final, 78% au mers pe selecția Victorie Inter, cota scăzând de la valoarea inițială de 2.10

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Italienii au avantajul formei excelente și a faptului că încă sunt „în priză” cu meciurile oficiale, cel mai recent meci fiind disputat acum 4 zile. Merg pe victoria lui Inter, cotată la 1.84 pe Betfair Exchange.



Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Inter Milano vs Getafe
Pronostic:
1
Cota
1.84
Cota finala: 1.84
Profit: 8.40
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro