Ponturi Pariuri Fotbal Sevilla vs AS Roma

Superbet

Sevilla-Roma putea fi oricând o finală de Europa League, însă cele două mari echipe se întâlnesc astăzi în optimi, într-o singură manșă. Are Sevilla prima șansă așa cum este cotată de casele de pariuri?


cota2.ro

Ibericii joacă bine în această competiție, pe care au câștigat-o de trei ori consecutiv între 2013 și 2016. Sevilla traversează o perioadă bună, a terminat pe 4 în campionat și are asigurat locul de Champions League, dar nu va beneficia de avantajul terenului propriu, partida urmând să aibă loc în Germania.


Roma a marcat de 23 de ori în ultimele 8 meciuri, dar a terminat pe 5 în Serie A, așa că Europa League devine foarte importantă pentru Giallorossi. În cazul în care Roma câștigă această competiție, echipa se califică în viitorul sezon al Ligii Campionilor, iar banii obținuți sunt clar mai mulți.


Roma este însă avantajată de programarea acestui meci. Italienii abia au terminat campionatul, pe 1 august, când au învins pe Juventus 3-1. În schimb, Sevilla a jucat ultimul meci abia pe 19 iulie, iar acest aspect îi poate scoate din ritm pe andaluzi.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Sevilla vs AS Roma
Pronostic:
X2&Ambele marchează
Cota
2.60
Cota finala: 2.60
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro