Ponturi Pariuri Fotbal Juventus vs Lyon

BETFAIR EXCHANGE

Juventus și Lyon se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în returul optimilor de finală din Liga Campionilor. Francezii s-au impus cu 1-0 în tur. Câștigătoarea acestui duel joacă în sferturi cu Real Madrid sau Manchester City.

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

cota2.ro


Juventus a câștigat un nou titlu în Serie A, dar a avut un final chinuit de sezon. De la reluarea competițiilor, după pauza provocată de coronavirus, a pierdut 4 meciuri, mai multe decât pierduse întreg restul sezonului. Maurizio Sarri a gândit totul pentru a întoarce scorul în duelul cu Lyon, dar astăzi are ceva probleme de lot. Douglas Costa, De Sciglio și Khedira sunt accidentați, în timp ce Dybala e incert.


Lyon a ajuns in-extremis în fazele eliminatorii ale Ligii Campionilor, terminând pe locul 2 într-o grupă din care au mai făcut parte Leipzig, Benfica și Zenit. Francezii pornesc cu avantajul victoriei din tur contra lui Juventus, scor 1-0, dar au un mare dezavantaj. Ligue 1 a fost întreruptă după declanșarea pandemiei de coronavirus, așa că Lyon nu are ritmul de joc al adversarei. Formația la care evoluează și Ciprian Tătărușanu a avut un singur meci oficial, finala Cupei Ligii, pierdută după loviturile de departajare în fața campioanei PSG. Jocul etalat în acel meci le dă încredere oaspeților de astăzi.


Statistici relevante despre Juventus - Lyon:


• Lyon a pierdut doar 4 din ultimele 12 deplasări europene

• Lyon s-a înfruntat cu echipe din Italia de 7 ori în fazele eliminatorii ale cupelor europene. Francezii au mers mai departe doar de două ori

• Lyon nu a câștigat niciunul dintre ultimele 5 meciuri jucate în Italia (un egal și 4 înfrângeri)

• înaintea eșecului suferit la Lyon, Juventus nu pierduse niciunul dintre ultimele 8 meciuri jucate cu echipe din Franța

• Juventus nu a pierdut niciodată un meci jucat pe teren propriu în fața unei echipe din Franța

• Juventus are 3 calificări consecutive în optimile de finală din Champions League. Anul trecut au întors un eșec suferit cu 0-2 pe terenul lui Atletico Madrid. Au câștigat 3-0 acasă, prin hat-trick-ul lui Cristiano Ronaldo.

23 de goluri a marcat Cristiano Ronaldo în cele 27 de meciuri ale lui Juventus din anul 2020

• Juventus nu a primit gol în 7 din cele 13 meciuri jucate acasă în anul calendaristic 2020

• doar 3 șuturi pe poartă au fost trimise în meciul tur din Lyon și Juventus

• 87% din volumul de bani tranzacționați în piața de rezultat final în cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, BETFAIR EXCHANGE, au fost pe victoria lui Juventus

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei


Juventus are nevoie de o victorie la minim 2 goluri diferență pentru a avansa, iar calitatea individuală a jucătorilor îmi dă convingerea că pot atinge acest obiectiv. Cristiano Ronaldo este omul cheie în astfel de meciuri, așa cum a reușit aproape de unul singur acea remontada cu Atletico Madrid de anul trecut. Mizez pe victoria lui Juventus în handicap asiatic -1, ceea ce înseamnă că dacă Juve se impune la fix un gol diferență, primim cota 1.00.

O să joc acest meci și pe pariul 4 la ALL-IN Challenge cu miza de 1000 de lei, dar pe victoria lui Juventus în timp regulamentar, la cotă de 1.60 pe Betfair Exchange!

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Juventus vs Lyon
Pronostic:
Juventus -1HA
Cota
1.00
Cota finala: 1.00
Profit: 0.00
Stake: 10
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro