Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.24

Superbet

Prieteni, azi au loc ultimele meciuri de promovare din ligile inferioare. Așadar, noi vă propunem o cotă de 2.24 și sperăm că putem obține un profit frumușel.


cota2.ro

Minaur Baia Mare a câștigat 2-1 turul cu Comuna Recea, disputat pe teren propriu, și are și azi prima șansă la victorie. La cum a arătat prima manșă, băimărenii nu ar trebui să aibă emoții, au jucători cu certă valoare și experiență, fapt ce face diferența la acest nivel.


Măgura Cisnădie își dorește promovarea în Liga 3, dar are de trecut de un examen cumva dificil, cu Unirea Ungheni. Sibienii au însă un lot mai solid, vin după 4-0 cu Sepsi II și au, teoretic, prima șansă astăzi. În cazul în care va extraordinar nu se va întâmpla, Cisnădie nu va pierde acest meci și va urca în al treilea eșalon fotbalistic.


Bradu Borca nu are emoții în Regiunea 1, e virtual promovată după ce a câștigat 8-1 cu Unirea Mircești, chiar dacă pe hârtie meciul trebuia să fie ceva mai echilibrat. Cu Onofraș printre titulari, Borca se va impune și astăzi lejer, iar singura necunoscută va fi reprezentantă de diferența de pe tabelă de la final.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Comuna Recea vs Minaur Baia Mare
Pronostic:
X2
Cota
1.29
Unirea Ungheni vs Măgura Cisnădie
Pronostic:
X2
Cota
1.39
Bradu Borca vs Siretul Dolhasca
Pronostic:
3+
Cota
1.25
Cota finala: 2.24
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro