Ponturi Pariuri Fotbal Manchester United vs FC Copenhaga

BETFAIR SPORTSBOOK

Manchester United - FC Copenhaga

Saptamana incepe cum nu se poate mai bine pentru iubitorii fotbalului european. Incep asadar sferturile din Europa League care se joaca intr-o singura manca. In aceasta seara, ”diavolii rosii” intalnesc un adversar facil din punctul meu de vedere, FC Copenhaga.

cota2.ro

Ma astept ca danezii sa forteze in start si sa inceapa meciul cu ceva entuziasm, insa odata cu trecerea timpului, astept maturitate in jicul englezilor. Ole l-a odihnit pe Bruno Fernandes in returul cu LASK si ma astept ca azi sa-l introduca inca din primul minut. Portughezul a schimbat fata jocului celor de la United, iar de la venirea acestuia parca jocul s-a schimbat radical.

Bruno executa orice faza fixa la Manchester United si are niste executii extraordinare. Pariul meu se indreapta catre el. Nu stiu daca o sa inscrie sau o sa ofere ceva assist-uri, insa ma astept sa-l puna de cateva ori la incercare pe Johnsson. Pe Betfair Sportsbook am mizat pe faptul ca lusitanul va suta de cel putin doua ori pe poarta in acest meci. Bineinteles, atunci cand pariem profesionist si inteligent tintim cea mai buna cota. In cazul succesului, ne dublam miza pariata deoarece pariem pe cea mai mare cota gasita pentru acest pariu.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Manchester United vs FC Copenhaga
Pronostic:
Bruno Fernandes - Minim 2 suturi pe poarta
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro