Ponturi Pariuri Fotbal Manchester United vs FC Copenhaga

BETFAIR EXCHANGE

Manchester United și FC Copenhaga se înfruntă astăzi, de la 22:00, pe stadionul din Koln, în sferturile de finală din Europa League.

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

cota2.ro


Manchester United este principala favorită la câștigarea trofeului Europa League, cu o cotă de 3.00 pe Betfair Exchange.


„Diavolii” au o formă remarcabilă de la reluarea competițiilor. Au izbutit să își adjudece un loc pentru ediția următoare de UEFA Champions League și au un singur eșec în ultimele 23 de meciuri din toate competițiile, 1-3 cu Chelsea în Cupa Angliei. Singura absență de marcă a lui Ole Gunnar Solskjaer este cea a fundașului lateral Luke Shaw.


FC Copenehaga e revelația actualei ediții de Europa League. Danezii au terminat pe locul secund într-o grupă cu Malmo, Dinamo Kiev și Lugano, apoi le-au eliminat pe Celtic și Bașakșehir. Lista indisponibililor este una importantă pentru duelul de astăzi. Starul Viktor Fischer continuă să se lupte cu accidentările. Uruguayanul Michael Santos e lovit la rândul său, la fel ca Ragar Sigurdsson și Nicolaj Thomsen.


Cele mai interesante statistici înainte de Manchester United - Copenhaga:


• Manchester United a înscris în ultimele 20 de meciuri jucate în toate competițiile

• United a administrat câte un 5-0 în precedentele tururi din Europa League, cu LASK Linz și Club Brugge

• United are un singur eșec în ultimele 21 de meciuri jucate în Europa League

• United a marcat cel puțin două goluri în ultimele 3 meciuri din Europa League

• FC Copenhaga a înfruntat de 8 ori echipe din Anglia în cupele europene. A câștigat un meci, a remizat de 3 ori și a pierdut 4, cu un golaveraj de 5-11

• Copenhaga a jucat 13 meciuri de la reluarea competițiilor. A pierdut 4 dintre ele, a remizat de 3 ori și are 6 victorii

• 763 de milioane de euro este valoarea lotului lui Manchester United, conform transfermarkt. FC Copenhaga e cotată la doar 38 de milioane de euro

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei


Sigur, nu banii vor juca pe teren, dar diferența de valoare dintre cele două tabere este una abisală. Manchester United a fost un adevărat tăvălug în acest final de sezon și cred că va continua seria. Pariul meu este Manchester United câștigă și ambele echipe marchează în timpul regulamentar, la o cotă de minim 3.25 disponibilă în Betfair Exchange!

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Manchester United vs FC Copenhaga
Pronostic:
1 & ambele marchează
Cota
3.25
Cota finala: 3.25
Profit: -3.00
Stake: 3
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro