Ponturi Pariuri Fotbal Wolverhampton vs FC Sevilla

BETFAIR SPORTSBOOK

Wolverhampton și Sevilla joacă astăzi, de la ora 22:00, pentru un loc în semifinalele Europa League. Câștigătoarea o va înfrunta pe Manchester United.

ÎNREGISTREAZĂ-TE AICI la Betfair și primești un bonus de 500 de Lei din partea casei să joci pe Sportsbook!

cota2.ro


Wolves vrea să se transforme treptat, sub comanda lui Nuno Espirito Santo, într-o echipă de top 6 în Premier League. „Lupii” au ratat prezența în ediția următoare a cupelor europene la mustață. Au avut un golaveraj mai slab decât Tottenham, apoi Arsenal le-a furat locul cu victoria din finala Cupei Angliei. Singura șansă rămasă pentru un nou sezon european e să ridice trofeul EL. Pentru înfruntarea cu Sevilla, Espirito Santo nu se poate baza pe Podence, suspendat, și pe Jonathan Castro, accidentat. În drumul spre sferturi, Wolves a terminat pe locul 2 într-o grupă cu Braga, Slovan Bratislava și Beșiktaș, apoi le-a eliminat pe Espanyol și Olympiakos.


Sevilla e specialista competiției, deținând recordul de trofee, 5 la număr. Sub comanda lui Lopetegui, andalauzii și-au îndeplinit deja un obiectiv, locul 4 în campionat, care înseamnă automat prezența în grupele ediției următoare de Liga Campionilor. În EL, Sevilla a câștigat grupa din care au mai făcut parte APOEL, Qarabag și Dudelange, apoi a trecut greu de CFR Cluj și s-a distrat cu AS Roma, scor 2-0, într-o partidă dominată autoritar. Singura absență de marcă din lotul spaniolilor este cea a lui Nemanja Gudelj, aflat în carantină din cauza Covid-19.


Cele mai interesante statistici înainte de Wolverhampton - Sevilla:


• 18 meciuri consecutive fără înfrângere are Sevilla în toate competițiile, interval în care a întâlnit echipe precum Atletico Madrid, Barcelona, Villarreal, Valencia sau Roma

• Sevilla nu a primit gol în ultimele 4 meciuri

• Sevilla a câștigat 6 din ultimele 7 meciuri oficiale, cu un golaveraj de 11-1

• un singur eșec are Sevilla în ultimele 14 meciuri jucate în Europa League

• 3 meciuri a pierdut Wolves din cele 10 jucate după reluarea competițiilor, în luna iunie

• 38% a fost posesia lui Wolves în returul decisiv cu Olympiakos. Grecii au avut și mai multe ocazii (16-12) și mai multe șuturi pe poartă (5-4)

ÎNREGISTREAZĂ-TE AICI la Betfair și primești un bonus de 500 de Lei din partea casei să joci pe Sportsbook!


Wolverhampton nu a mai jucat un sfert de finală european de 48 de ani. Experiența net superioară a spaniolilor, obișnuiți cu fazele superioare, o să fie decisivă astăzi. Am identificat o cotă foarte bună pe Betfair Sportsbook la valoarea 2.50 pentru selecția Sevilla marchează 1+ goluri și are minim 5 cornere în meci, pe care voi miza 5/10. Nu uitați că până pe 23 August aveți parte de un pariu GRATIS FĂRĂ DEPUNERE pe Betfair Sportsbook, în fiecare zi, în valoare de 5 lei.


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Wolverhampton vs FC Sevilla
Pronostic:
Sevilla 1+ goluri și 5+ cornere
Cota
2.50
Cota finala: 2.50
Profit: 7.50
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro