Ponturi Pariuri Handbal Ademar Leon vs FC Porto

Superbet

Sportul de sală se reia, treptat, iar echipele de handbal au început pregătirea pentru noul sezon. Au început partidele de verificare, iar două din echipele importante ale Europei, Ademar Leon și FC Porto, își dau astăzi întâlnire.


cota2.ro

Ademar Leon abordează acest sezon cu multe modificări în lot, dar și cu un antrenor nou pe banca tehnică, Manolo Cadenas. Ibericii au adus jucători importanți, portarul Khalifa Ghedbane de la Vardar sau pivotul Mateusz Piechowski de la Wisla Plock, astfel că va avea un cuvânt important și în acest sezon european. Echipa practică un handbal de calitate, are jucători de viteză care pot pune probleme oricărei defensive. În schimb, defensiv Ademar și-a arătat limitele, în special cu echipele tari. Magdeburg, Nantes sau Barcelona n-au avut probleme în disputele directe, marcând de peste 30 de ori în poarta lui Ademar.


O echipă mare este și FC Porto, revelația din acest sezon a Ligii Campionilor, care a făcut victime importante. Lusitanii au învins clar pe Brest, Vardar sau Montpellier și chiar au reușit să câștige împotriva lui Kiel, una din cele mai bune echipe din sezonul trecut. Aspectul cel mai important este că echipa nu a suferit modificări multe în această vară. Au fost aduși jucători pe posturi deficitare și doar patru la număr, care vor aduce un plus calitativ. Din acest punct de vedere, Porto nu ar trebui să sufere la capitolul relații de joc, merge pe continuitate și azi ar trebui să impună un ritm de joc destul de ridicat.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Ademar Leon vs FC Porto
Pronostic:
Peste 58.5 goluri
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: 6.65
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro