Ponturi Pariuri Fotbal Atalanta vs PSG

BETFAIR SPORTSBOOK

Atalanta - PSG

Primul sfert de finala din UEFA Champions League se ”consuma” in aceasta seara pe Estádio da Luz din Lisabona. Atalanta, revelatia din Serie A si echipa care a terminat sezonul cu numai putin de 98 de goluri marcate, de piept cu actuala, fosta si probabil viitoarea campioana din Ligue 1, PSG.

cota2.ro

Ne asteapta un meci foarte interesant. Ambele echipe marcheaza foarte mult si am observat ca bookmakerii prevad un meci cu multe reusite, fapt dat si de cotele mici la pariurile pe ”over”. Sunt totusi probleme de efectiv la ambele formatii. La italieni nu pot evolua Gollini, Ilicic si Palomino, in timp ce pentru francezi nu pot evolua Di Maria, Kurzawa si Veratti. Mai mult, Mbappe s-a accidentat la glezna in finala cupei si este trecut pe lista incertilor pentru acest meci.

PSG are un lot numeros si plin de vedete si dupa mine porneste cu prima sansa la calificare. Neymar ramane unul dintre atuurile parizienilor, iar Tuchel poate conta pe brazilian din primul minut. Pariul meu pentru acest meci se indreapta catre el.

Am ales sa joc un value-bet pe Neymar. La Betano, cota pentru ca brazilianul sa aiba minim doua suturi pe poarta e de 1.63, in timp ce pe Betfair SportsBook e de 2.00. Acesta si-a demonstrat in nenumarate randuri calitatile si cred ca diseara o sa fie autorul principal al partidei. Brazilianul are o frecventa de inscriere de un gol la 105 minute si o medie a suturilor de peste 2. Ma astept ca acesta sa-l puna serios la treaba pe portarul Atalantei si cred ca cel putin doua suturi pe poarta ale lui Neymar sunt o formalitate.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Atalanta vs PSG
Pronostic:
Neymar - minim doua suturi pe poarta
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: 10.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro