Ponturi Pariuri Fotbal RB Leipzig vs Atletico Madrid

BETFAIR SPORTSBOOK

RB Leipzig - Atletico Madrid

RB Leipzig si-a inceput aventura in acest sezon de UEFA Champions League intr-o grupa destul de interesanta cu Benfica, Lyon si Zenit pe care au si castigat-o, acumuland numai putin de 11 puncte. Atletico Madrid a facut parte dintr-o grupa cu Juventus, Bayer Leverkusen si Lokomotiv Moscova. Grupa s-a incheiat asa cum au preconizat toti. Cu Juventus si Atletico calificate in fazele eliminatorii, cu germanii in Europa League si cu rusii out din competitiile europene. Leipzig a trecut in optimi de Tottenham, insa trupa lui Mourinho a jucat jalnic tot sezonul, insa e o realizare importanta pentru nemti. Simeone a trecut de campioana en-titre, Liverpool si a produs o mare surpriza.

cota2.ro

RB Leipzig si-a pierdut golgeterul acum cateva saptamani. Timo Werner a surprins si a ales salariul lui Abramovic, in detrimentul performantelor de la Liverpool. Interesant. Pentru mine, Atletico Madrid e favorita in acest duel si asta vad si bookmakerii. Sunt ceva probleme marunte de efectiv pentru ambele formatii insa nu extrem de importante.

Ma astept ca Simeone sa inceapa cu celebrul 4-4-2, cu Felix si Morata in ofensiva. Ma astept ca cei doi sa suteze cel putin o data pe poarta lui Gulacsi. Pentru a juca acest pariu trebuie sa va duceti la rubrica ”suturi” pe poarta si sa-i alegeti pe cei doi pe bilet. Cota e nemaipomenita si cred ca e un pont bun pentru a ne dubla ceva unitati.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
RB Leipzig vs Atletico Madrid
Pronostic:
Joao Felix minim un sut pe poarta + Alvaro Morata minim un sut pe poarta
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro