Ponturi Pariuri Fotbal FC Barcelona vs FC Bayern Munchen

BETFAIR SPORTSBOOK

FC Barcelona - FC Bayern Munchen - ”Finala din Sferturi

Doua dintre candidatele serioase la castigarea trofeului UEFA Champions League se intalnesc diseara si, din pacate, doar una singura va accede in semifinale.

cota2.ro

FC Barcelona - Nu trece printr-o perioada deloc buna si chiar daca a ajuns pana in aceasta faza a competitiei, multi nu o dau favorita la calificare, nici macar casele de pariuri sau cei mai optimisti fani. Asa e, ”catalanii” au probleme vizibile insa in UEFA Champions League am vazut ca se monteaza excelent si reusesc sa faca meciuri foarte bune. Chiar daca vin dupa un campionat pierdut in fata rivalei eterne, Real Madrid, pot salva intregul sezon prin castigarea acestui trofeu. Barcelona a castigat categoric grupa din care a facut parte, avand adversari dificile precum Dortmund, Inter si Slavia Praga, echipa lui Stanciu obtinand chiar un egal pe Cam Nou. In optimi, Messi & Co. au trecut de Napoli. In tur scorul a fost de 1-1, iar saptamana trecuta, in retur, Barca s-a impus cu scorul de 3-1. Principalul absent al acestora e Umtiti, care nu poate juca din cauza accidentarii la genunchi, care il macina de ceva vreme.

FC Bayern Munchen - E favorita acestui duel, iar sub comanda lui Hans Flick, fostul antrenor secund al acestora, merg extraordinar. Chiar se pare ca ”bavarezii” si-au gasit acel antrenor care sa ”sudeze” vestiarul, sa le ridice moralul jucatorilor si sa-i faca sa joace la capacitate maxima. Bayern a castigat lejer un nou titlu in Bundesliga, iar targetul principal il reprezinta acest trofeu european ravnit de toate echipele mari ale Europei. Forta celor de la Bayern am observat-o atat in campionat cat si in parcursul european. Acestia au castigat toate meciurile de la startul sezonului: 6 in grupa si 2 in optime. Bayern a avut o grupa din care au mai facut parte Tottenham, Olympiakos si Steaua Rosie Belgrad. Numai victorii a inregistrat trupa lui Flick si a marcat numai putin de 24 de goluri in cele 6 meciuri. In optimi a intalnit Chelsea pe care a surclasat-o cu un 7-1 la general. Absolut incredibil! Bayern nu poate conta diseara pe Pavard, fundasul francez fiind accidentat.

Lionel Messi si Robert Lewandowski sunt doi dintre cei mai mari jucatori ai fotbalului. Stiluri diferite, inta ambii au mentalitati de invingatori. Messi are din toate cate ceva mai mult, iar Lewandowski e o masina de goluri, la propriu. Ma astept ca cei doi sa ii puna azi in dificultate pe cei doi mari portari ai selectionatei Germaniei: Manuel Neuer si Mark-Andre ter Stegen. O sa risc azi si o sa pariez un HighStake pe cei doi atacanti. Pe Betfair SportsBook avem o cota marita, nemaipomenita, pentru ca Messi si Lewandowski sa aiba, fiecare, cate doua suturi pe spatiul portii. Cota e si ea foarte apetisanta, avand o valoare nu mai mica de 5.00.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
FC Barcelona vs FC Bayern Munchen
Pronostic:
Lionel Messi si Robert Lewandowski fiecare minim doua suturi pe poarta
Cota
5.00
Cota finala: 5.00
Profit: 40.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro