Ponturi Pariuri Fotbal Manchester City vs Olympique Lyon

BETFAIR EXCHANGE

Manchester City și Lyon se întâlnesc astăzi, de la 22:00, în ultimul sfert de finală din Liga Campionilor. Câștigătoarea va juca în semifinale cu Bayern Munchen.

cota2.ro

De la venirea lui Guardiola, City a fost mereu în fruntea listei favoritelor la câștigarea Champions League. "Cetățenii" au dat-o însă de fiecare dată în bară, anul trecut în sferturile de finală, contra lui Tottenham. În ediția actuală, formația din Manchester e neînvinsă. A câștigat o grupă din care au mai făcut parte Atalanta, Șahtior și Dinamo Zagreb, apoi, în optimi, părea să aibă un test cu adevărat dificil. A trecut însă fără emoții de Real Madrid, cu două victorii, ambele 2-1. Pentru duelul de astăzi, Guardiola are o singură absență de marcă, cea a golgeterului Kun Aguero. Locul îi va fi luat de brazilianul Gabriel Jesus.

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Lyon poate fi considerată adevărata revelație a sezonului de Champions League. Poate nu are strălucirea din jocul Atalantei, poate nu va ajunge în semifinale ca Leipzig, dar francezii își pot spăla un sezon slab. Trupa lui Rudi Garcia a ratat calificarea în cupele europene, după ce competiția internă a fost întreruptă pe fondul pandemiei de coronavirus. Lyon a terminat pe locul secund în cea mai echilibrată grupă din avest sezon de Ligă, una câștigată de Leipzig și din care au mai facut parte Benfica și Zenit Sankt Petersburg. În optimi, formația la care evoluează și Ciprian Tătărușanu, a produs marea surpriză. A eliminat campiona Italiei Juventus, cu o victorie 1-0 pe teren propriu și un eșec 1-2 la Torino. Pentru înfruntarea cu City, Garcia îi are incerți pe Cornet și Denayer.

Manchester City și Lyon s-au întâlnit recent în Liga Campionilor, în grupele sezonului precedent. Surprinzător, francezii au scos 4 puncte din cele două meciuri. Ambele echipe s-au calificat în faza următoare.

Cele mai interesante statistici înainte de Manchester City - Lyon:

• 5 victorii și doua remize are City în ultimele 7 meciuri jucate în Champions League

• 13 meciuri a jucat Manchester după pauza provocată decoronavirus. A câștigat 9 și a pierdut 4

• 4 victorii cu scorul de 5-0 a înregistrat formațiaii Guardiola în perioada menționată anterior

• 102 goluri a marcat City în ediția recent încheiată de Premier League

• Manchester City a marcat cel puțin două goluri în 14 din ultimele 17 meciuri jucate în Ligă

• 122 de meciuri a antrenat Guardiola în Liga Campionilor, la Barcelona, Bayern și City. A câștigat 75 dintre ele și are un golaveraj de 292-125

• 2 meciuri oficiale a disputat Lyon după pauza provocată de coronavirus. A pierdut la penaltyuri finala Cupei Ligii Franței, în fața lui PSG, și s-a înclinat pe terenul lui Juventus, scor 1-2, în returul optimii UCL

• Doar 3 șuturi pe spațiul porții lui Juventus a expediat Lyon în cele două manșe din optimi. 2 în tur, unul la retur

• 4 calificări a avut Lyon în sferurile Ligii. O singură dată a avansat în semifinale, în ediția 2009/2010


Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

În Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, avem lichiditate disponibilă la cota 2.28 pentru Gabriel Jesus marcator oricând în meci și consider că merită să investesc o miză de 5/10 pe această selecție, în condițiile în care în casele de pariuri normale găsim această selecție la maxim 1.90!

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Manchester City vs Olympique Lyon
Pronostic:
Gabriel Jesus înscrie
Cota
2.28
Cota finala: 2.28
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro