Ponturi Pariuri Fotbal Inter Milano vs Sahtior Donetsk

BETANO

Inter Milano și Șahtior Donetsk se înfruntă astăzi, de la ora 22:00, în a doua semifinală din Europa League. Câștigătoarea se va duela în ultimul act cu Sevilla.

Deschide cont la BETANO prin acest link și primești până la 500 de Lei free-bet + până la 500 de Lei BONUS la prima depunere!

cota2.ro


Șahtior a cucerit un nou titlu în Ucraina, iar forma traversată de trupa lui Castro este una de invidiat. „Minerii” nu au pierdut niciun meci de la reluarea competițiilor, asta însemnând de la finalul lunii mai. Șahtior a început sezonul european în Champions League, unde a terminat pe locul 3 o grupă cu Manchester City, Atalanta și Dinamo Zagreb. Sorții le-au scos adversari puternici și în Europa League. În șaisprezecimi, ucrainenii au trecut de Benfica, 3-3 și 2-1, în optimi au eliminat-o pe Wolfsburg, 3-0 și 2-1, iar în sferturi au zburdat în fața elvețienilor de la Basel, scor 4-1. Singura absență importantă pentru meciul de astăzi este fundaș brazilian Ismaily, accidentat.


Inter a încheiat pe locul secund în Serie A, la un punct de Juventus, și are asigurat locul pentru ediția următoare a Ligii Campionilor. Milanezii vin tot din Liga Campionilor, terminând pe 3 într-o grupă cu Barcelona, Dortmund și Slavia Praga. În Europa League, vicecampioana Italiei le-a eliminat pe Ludogorets, Getafe și Leverkusen. Pentru semifinala cu Șahtior, Conte nu are la dispoziție doi sud-americani, pe Alexis Sanchez și Matias Vecino.


Deși sunt două prezențe constante în cupele europene, Șahtior și Inter s-au mai întâlnit doar de două ori, în play-off-ul pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor, ediția 2005/2006. A fost 1-1 pe Meazza și 2-0 pentru Inter în Ucraina. Ambele combatante au câștigat competiția în care se înfruntă acum. Inter are 3 trofee, în 1991, 1994 și 1998, în timp ce Șahtior, cu Mircea Lucescu pe bancă, s-a impus în anul 2009.

Deschide cont la BETANO prin acest link și primești până la 500 de Lei free-bet + până la 500 de Lei BONUS la prima depunere!



Alte statistici interesante despre Inter - Șahtior:


• Șahtior a marcat cel puțin 2 goluri în ultimele 6 meciuri oficiale

• 2,5 goluri/meci a marcat Șahtior, în medie, în campionatul câștigat în Ucraina

• În ultimele 7 meciuri jucate de Șahtior în Europa League s-au marcat peste 2,5 goluri

• Junior Morais, fostul atacant al Gloriei Bistrița, a contribuit la 7 goluri (5 reușite și două assisturi) în ultimele 7 meciuri jucate de Șahtior în Europa League

• Inter a câștigat ultimele 5 meciuri jucate în toate competițiile, marcând de fiecare dată cel puțin două goluri

• 81 de goluri a înscris Inter în sezonul recent încheiat de Serie A, a doua ofensivă, după cea a Atalantei

• un singur meci fără gol marcat are Inter de la reluarea competițiilor, după pauza provocată de coronavirus

• 106 goluri a marcat Inter în toate competițiile în acest ezon. E la o singură reușită de recordul absolut (din 1930, când s-a trecut la formatul actual din Serie A)

• Romelu Lukaku a punctat marcat în fiecare dintre ultimele 6 meciuri europene ale lui Inter (3-1 cu Slavia, 1-2 cu Barcelona, 2-0 și 2-1 cu Ludogorets, 2-0 cu Getafe, 2-1 cu Leverkusen)


Voi miza pe goluri marcate de ambele echipe și minim 3 în meci la o cotă de 1.93


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Inter Milano vs Sahtior Donetsk
Pronostic:
GG3+
Cota
1.93
Cota finala: 1.93
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro