Ponturi Pariuri Fotbal Inter Milano vs Shakhtar Donetsk

BETFAIR SPORTSBOOK

Inter Milano - Shakhtar Donetsk

A doua semifinala Europa League se joaca astazi, de la ora 22 si ii pune fata in fata pe Luis Castro si Antonio Conte, doi antrenori care au reusit performante importante in acest sezon, atat pe plan intern, cat si pe plan european. Multi o vad pe Shakhtar iesind clar din competitie in acest duel, insa eu o vad in stare sa produca surpriza, mai ales la cate rasturnari de situatie avem in aceste mini-turnee in UEFA Champions League si UEFA Europa League. Castigatoare va disputa finala in compania Sevilliei, echipa care a scos-o pe Manchester United aseara, contrar cursului jocului. Spaniolii au reusit sa profite de greselile din defensiva ”diavolilor” si vor juca a 6-a finala de Europa League, castigand toate celelalte 5 finale anterioare.

cota2.ro

Ucrainienii au un atacant de top: Junior Moraes. Acesta, acum 10 ani, juca pe la Gloria Bistrita si facea senzatie. Ma astept ca astazi sa ii puna probleme lui Samir Handanovic, portar care gafeaza cand te astepti mai putin. De partea cealalta, Conte va conta in atac pe Lautaro si Lukaku, cei doi super-atacanti fiind cea mai mare grija o celor de la Donetsk. Din ce am inteles, Inter nu poate conta pe Alexis, acesta accidentandu-se la un antrenament. Asadar, e posibil ca acest super duo al Interului sa-l vedem pana la final. Mi-e greu sa cred ca cei doi nu-l vor pune la incercare pe ”si mai ezitantul” Pyatov. Astept goluri multe in acest meci si suturi pe poarta de la atacanti.

La Betfair SportsBook iti poti cred un bilet cu cine vrei si cine crezi ca o sa suteze pe poarta. Eu i-am selectat pe Lukaku, Lautaro si Moraes. Ma astept ca cei trei sa cadreze cel putin cate un sut pe poarta adversa. Cota acestui pariu e de doi si consider ca merita o miza pe masura. Dupa mine, e un pariu destul de simplu de bifat! :)

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Inter Milano vs Shakhtar Donetsk
Pronostic:
Lautaro Martinez minim un sut pe poarta + Romelu Lukaku minim un sut pe poarta + Junior Moraes minim un sut pe poarta
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: 10.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro