Ponturi Pariuri Fotbal RB Leipzig vs PSG

BETFAIR EXCHANGE

RB Leipzig - PSG

Prima semifinală din UEFA Champions League se joaca diseara si le aduce fata in fata pe Leipzig si PSG. Germanii au produs o mica surpriza si au eliminat-o pe Atletico Madrid în sferturile competiției, în timp ce PSG a răsturnat tabela în prelungiri cu Atalanta, în minutul 88, italienii având 1-0.

cota2.ro

Meciul va fi unul destul de interesant. Ma astept ca Nagelsmann sa abordeze partidă ca si cu spaniolii, însă PSG nu prea se apără asa cum o face Simeone. La PSG revin in primul 11, Mbappe si Di Maria, iar singura absență importanta e Veratti. Susțin ce am zis si la meciul cu Atalanta: PSG nu are defensiva! Nu e exclus ca germanii sa marcheze insa consider ca PSG are o forta extraordinara in ofensiva si ma astept sa castige jocul, mai ales ca sunt la 90 de minute de o finala. Pentru Leipzig ramane o performanta ca au ajuns pana aici, iar o eventuala finala e ca un bonus pentru acestia.

Am ales sa joc un pariu în cota 2.00 la Betfair Exchange pe varianta "PSG -0.75 handicap asiatic". Ma astept ca francezii sa se impuna in timpul regulamentar si cred ca azi vor reuși să marcheze multe goluri. Am incredere in acest pariu si voi miza 10/10 unitati.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
RB Leipzig vs PSG
Pronostic:
PSG -0.75 AH
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: 10.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro