Ponturi Pariuri Fotbal Leipzig vs PSG

BETANO

Leipzig și PSG se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în prima semifinală din Liga Campionilor.

 

cota2.ro

Ediția 2019/2020 a Ligii Campionilor este una total surprinzătoare. Nicio formație din Anglia, Spania și Italia nu a ajuns în semifinale, pentru prima dată din anul 1991. Germania și Franța se vor duela pentru supremație, iar primul episod este cel dintre Leipzig și PSG.  

Deschide cont la BETANO prin acest link și primești până la 500 de Lei free-bet + până la 500 de Lei BONUS la prima depunere!

Leipzig a depășit statul de surpriză. Și-a asigurat prezența și în ediția următoare a Ligii, datorită locului 3 ocupat la finalul sezonului de Bundesliga, iar acum e la doar două meciuri de trofeul suprem în fotbalul inter-cluburi. Tânărul Nagelsmann a predat lecții tactice, de disciplină, lui Mourinho și Simeone, antrenori considerați fanatici ai jocului defensiv. Leipzig a trecut de Tottenham în optimi cu două victorii, iar în sferturi a învins Atletico Madrid cu 2-1. Pentru duelul de astăzi, de pe Da Luz, Nagelsmann nu îi poate folosi pe Konate și pe Hartmann.

PSG e mai aproape ca niciodată de marele obiectiv, triumful în Ligă.Campioana Franței a câștigat grupa din care au mai făcut parte Real Madrid, Galatasaray și Club Brugge. În fazele eliminatorii, PSG a venit de fiecare dată din spate. A pierdut în turul optimii cu Dortmund, 1-2, dar a întors la Paris, 2-0, apoi a reușit o „remontada" fantastică în ultimele minute ale sfertului cu Atalanta, câștigat 2-1. PSG a avut probleme ofensive în prima parte a partidei cu italienii. Icardi nu s-a ridicat la miza partidei și a fost nevoie de introducerea lui Mbappe, nerefăcut complet, pentru a destabiliza apărarea adversă. Cuplul letal Neymar-Mbappe poate începe din primul minut diseară. În schimb, Tuchel nu se poate baza pe Verratti și pe portarul Navas. Alți doi oameni importanți, Gueye și Kurzawa, sunt incerți.  

 

Statistici relevante despre Leipzig – PSG:

 

  • E primul meci direct între Leipzig și PSG
  • Va fi prima finală de Champions League pentru oricare echipă va avansa în ultimul act
  • 7 meciuri consecutive fără înfrângere are Leipzig în Liga Campionilor
  • Leipzig a marcat cel puțin 2 goluri în 6 din ultimele 7 meciuri jucate în Champions League
  • Julian Nagelsmann poate deveni cel mai tânăr antrenor din istorie care duce o echipă în semifinalele UCL
  • 2,8 goluri/meci marcase PSG în Ligue 1, înainte ca sezonul să fie înghețat
  • O singură înfrângere are PSG în anul calendaristic 2020
  • 12 goluri a marcat Neymar în ultimele 17 meciuri eliminatorii jucate în Champions League
  • 3 dueluri eliminatorii a avut PSG împotriva echipelor din Germania de-a lungul anilor. Francezii s-au calificat de fiecare dată mai departe
  • 33 de meciuri consecutive cu gol marcat are PSG îm Champions League. E la o singură partidă de recordul all-time, deținut de Real Madrid

Deschide cont la BETANO prin acest link și primești până la 500 de Lei free-bet + până la 500 de Lei BONUS la prima depunere!

Voi miza pe faptul că PSG este echipa cu un mare plus în ceea ce privește calitatea individuală a jucătorilor, în special în compartimentul ofensiv, iar acest lucru ar trebui să-și pună amprenta asupra rezultatului final. Revenirea lui Di Maria după suspendare și a lui Mbappe după accidentare ar trebui să ne ajute să bifăm fără prea mari emoții cota de 1.59 disponibilă pentru minim 2 goluri marcate de PSG în această semifinală.


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Leipzig vs PSG
Pronostic:
PSG marchează 2+ goluri
Cota
1.59
Cota finala: 1.59
Profit: 2.95
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro