Ponturi Pariuri Fotbal Olympique Lyon vs Bayern Munchen

BETFAIR EXCHANGE

Olympique Lyon - Bayern Munchen

Acest "Final 8" al UEFA Champions League organizat de UEFA e aproape de final. Aseară am aflat prima finalista: PSG! Francezii au trecut la scor de forfeit de trupa lui Nagelsmann, Leipzig, prin golurile marcate de Marquinios, Di Maria si Bernat.

cota2.ro

Astăzi are loc a doua semifinală în care se întâlnesc Lyon și Bayern. Lyon este o nouă surpriză a acestui sezon având în vedere că au trecut de nume mari precum Juventus sau Manchester City, iar Bayern Munchen e super-masina de fotbal germană care calcă pur si simplu totul în picioare, iar acest lucru l-a simtit cel mai bine Barcelona, fiind zdrobită efectiv, cu 8-2.

Ma astept la un meci controlatîn totalitate de echipa lui Hansi Flick. Cei de la Lyon au reușit doua surprize mari încă dupa parerea mea, nici Juventus si nici Manchester City nu sunt echipe complete precum Bayern Munchen. Consider că drumul celor de la Lyon se va opri în această fază a competiției si vor iesi din UEFA Champions League cu o performanta importanta.

Pentru pariu am mers la Betfair Exchange, acolo unde imi place mie să-mi joc handicapurile asiatice preferate, la cele mai mari si valoroase cote. Ma astept la o victorie clară a celor de la Bayern, diseară. Lyon e cam obosită si nu cred ca vor face fata zecilor de atacuri pe care germanii le vor avea. Diferenta e uriașă si cred ca Bayern poate face scor. Am ales sa joc astăzi, handicapul de -1.75 pe favoriți. Pentru a bifat pariul în totalitate, Bayern trebuie sa bată la cel puțin 3 goluri diferență, însă încasam 50% si daca bate la fix doua goluri diferență. Eu cred ca germanii, la ce forta au în atac, le pot da 5, lejer.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Olympique Lyon vs Bayern Munchen
Pronostic:
Bayern Munchen -1.75 AH
Cota
1.88
Cota finala: 1.88
Profit: 8.80
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro