Ponturi Pariuri Fotbal FC Floriana vs CFR Cluj

BETANO

CFR Cluj joacă în primul tur preliminar al Ligii Campionilor cu Floriana, campioana din Malta, astăzi, de la ora 22:00. Pentru pasionați, meciul poate fi urmărit live pe pagina de facebook a celor de la CFR.


cota2.ro

CFR Cluj pornește o nouă aventură spre grupele cupelor europene. Dan Petrescu are însă probleme serioase de efectiv. Alexandru Păun, Djokovic, Mailat și Sandomierski sunt în continuare indisponibili din cauza coronavirusului, Omrani este accidentat, iar Bordeianu suspendat. În afara lor, campioana României a pierdut o bună parte dintre oamenii de bază din sezonului trecut, cum ar fi portarul Arlauskis, fundașul Cristi Manea sau atacanții Traore și Țucudean. 


Șansa le-a surâs clujenilor și au timp să regleze mecanismele într-un tur preliminar ușor la prima verde. Adversară îi este Floriana, formație cu 26 de titluri în Malta, cel din sezonul trecut venind însă după o pauză de 28 de ani. La ultimele participări în preliminariile Europa League, Floriana s-a făcut de râs. În 2011/2012 a pierdut 0-9 la general cu AEK Larnaca, în 2012/2013 a cedat 0-12 la general cu Elfsborg, iar în 2017/2018 a fost eliminată 3-6 de Steaua Roție Belgrad. De remarcat este rezultatul de 3-3 obținut pe teren propriu împotriva sârbilor. 


Detalii interesante înainte de Floriana - CFR Cluj: 


• 3,83 milioane de euro este valoarea lotului celor de la Floriana. CFR e cotată la 23,7 milioane de euro;

• 2 duble între echipele românești și cele din Malta au avut loc după anul 2000. Dinamo a trecut de Hibernians (5-1, 4-0), iar Rapid a eliminat-o pe Sliema Wanderers (5-0, 1-0);

• doar 2 adversari a eliminat Floriana în întreaga istorie a participărilor în cupele europene, 28 la număr;

• 3 martie 2020 e data ultimului meci oficial al celor de la Floriana;

• CFR Cluj a terminat în forță sezonul de Liga 1, cu 4 victorii consecutive, perioadă în care a încasat un singur gol; 

• 1 gol a primit CFR în ultimele 3 deplasări europene, în care a înfruntat formații net superioare Florianei (Lazio, Rennes și Sevilla).


Dan Petrescu are probleme în ofensivă, acolo unde nu îi mai are la dispoziție pe Țucudean și Traore, iar Omrani și Păun sunt indisponibili. „Buruscul” trebuie astfel să se asigure că defensiva va duce greul și că nu va primi gol. Pariul meu este pe victoria lui CFR Cluj fără să primească gol la o cotă de 1.93 în Betano!

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
FC Floriana vs CFR Cluj
Pronostic:
CFR câștigă la 0
Cota
1.93
Cota finala: 1.93
Profit: 9.30
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro