Ponturi Pariuri Fotbal FC Arges vs FC Botosani

BETFAIR EXCHANGE

FC Arges - FC Botosani

Liga 1 se reia foarte repede, avand in vedere ca sezonul trecut s-a incheiat acum 2 saptamani. Sunt si noutati! In acest sezon avem la grila de start 16 echipe, noutatile fiind UTA Arad si FC Arges. Cea din urma deschide ”balul” cu moldovenii de la FC Botosani.

cota2.ro

Cei de la FC Arges au transferat cativa jucatori insa consider ca timpul a fost extrem de scurt si nu cred ca au putut sa se integreze foarte repede. Botosani are si ea ceva noutati si la cum stim ce scout au acestia, ma astept sa fi adus ceva bun. Diferenta dintre cele doua echipe e destul de mare si am vazut la barajele de retrogradare din fiecare sezon cum echipele din Liga 1 se impuneau clar in fata celor de Liga 2, iar la baraj vorbim de una dintre cea mai slaba echipa din prima liga si una dintre cea mai buna din Liga 2. Botosani a jucat in Play-Off in sezonul trecut, iar joi chiar are meci in Europa League.

Pariul meu merge clar catre moldoveni. FC Botosani e cu siguranta echipa mai experimentata si care gestioneaza mai bine spatiile, atacurile si ocaziile pe care le are, plus ca e si echipa mai valoroasa. Am ales Betfair Exchange azi si propun un pariu de tip handicap asiatic de -0.25 pe oaspeti.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
FC Arges vs FC Botosani
Pronostic:
FC Botosani -0.25 AH
Cota
1.94
Cota finala: 1.94
Profit: 9.40
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro