Ponturi Pariuri Fotbal Inter Milano vs FC Sevilla

BETFAIR EXCHANGE

Inter Milano - FC Sevilla

Finala UEFA Europa League se joaca in aceasta seara, iar partida se anunta a fi extrem de interesanta. Inter Milano, echipa lui Antonio Conte, practica un fotbal extrem de eficace. Italianul pune pret pe defensiva, nu pe spectacol, iar rezultatele se vad de la sine. FC Sevilla, ”specialista” Europa League cu 5 finale la activ, toate castigate, le cam da fiori celor de la Inter.

cota2.ro

Ma astept la un meci in care Inter sa aiba initiativa. Dupa parerea mea, cred ca e timpul ca si Sevilla sa piarda o finala. Adversarul e dificil si foarte bine disciplinat tactic si cred ca vor avea multe probleme. Daca ma intrebati pe mine, Manchester United trebuia sa fie in finala. Englezii au ratat mult in meciul cu Sevilla, insa a costat-o amatorismul fundasilor. Inter a spulberat-o pe Shakhtar in runda precedenta cu 5-0 si pare favorita la castigarea trofeului.

Asa o vad si eu si cred ca Antonio Conte va pregati minutios meciul, la fel ca adversaul sau, insa la ce forta au italienii, doar prin greseli individuale pot pierde. Cu un Lukaku sau Matinez in zi de gratie, Inter poate castiga lejer partida. La Betfair Exchange mi-am indreptat atentia acolo unde am gasit o cota nemaipomenita pentru ca Inter sa ridice trofeul.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Inter Milano vs FC Sevilla
Pronostic:
Inter Milano castiga trofeul
Cota
1.70
Cota finala: 1.70
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro