Ponturi Pariuri Fotbal Sevilla vs Inter

BETFAIR SPORTSBOOK

Sevilla și Inter se întâlnesc astăzi, de la 22:00, în finala ediției 2019/2020 de Europa League.

ÎNREGISTREAZĂ-TE AICI la Betfair și primești un bonus de 500 de Lei din partea casei să joci pe Sportsbook!

cota2.ro

Sevilla și-a confirmat încă o dată statutul de specialistă în Europa League. Formația cu cele mai multe trofee, 5 la număr, a ajuns în ultimul act după un parcurs extrem de dificil în fazele eliminatorii. În șaisprezecimi, andaluzii au eliminat-o pe CFR Cluj, 1-1 în România și 0-0 în Spania, apoi nivelul adversarilor a crescut gradual. În optimi a dominat-o complet pe Roma, impunându-se cu 2-0, în sferturi a trecut de Wolverhampton, scor 1-0, iar în semifinale a revenit în fața principalei favorite, Manchester United, și s-a impus 2-1. Antrenorul Julen Lopetegui nu are niciun jucător indisponibil pentru finala de astăzi și speră să continue seria de invincibilitate începută odată cu reluarea competițiilor, după pauza provocată de coronavirus.


Inter are cel mai bun sezon din ultimul deceniu, terminând pe locul secund în Serie A, la un punct de Juventus. Cu toate astea Conte nu a obținut niciun trofeu, iar meciul din această seară este vital. Milanezii s-au dovedit o adevărată forță de la sosirea în Europa League. În șaisprezecimi au trecut de Ludogorets cu o dublă victorie, în optimi a învins-o pe Getafe, scor 2-1, victima din sferturi a fost Leverkusen, victorie 2-1, iar demonstrația de putere a venit în semifinale. Inter a spulberat-o pe Șahtior cu 5-0, Lukaku și Lautaro Martinez reușind câte o dublă. Ambii sunt apți pentru duelul de astăzi, singurul accidentat din lotul italienilor fiind Vecino.


Ambele formații sunt calificate în ediția următoare a grupelor UEFA Champions League, dar triumful în Europa League le-ar aduce un avantaj. Ar fi cap de serie la tragerea la sorți. Cele două nu s-au întâlnit niciodată într-un meci oficial.


Cele mai interesante statistici înainte de Sevilla - Inter:


• 20 de meciuri consecutive fără înfrângere are Sevilla în toate competițiile, interval în care a întâlnit echipe precum Atletico Madrid, Barcelona, Villarreal, Valencia, Roma sau Man. United

• un singur eșec are Sevilla în ultimele 16 meciuri jucate în Europa League

• 13 meciuri a jucat Sevilla în cupele europene împotriva formațiilor din Italia. Are 6 victorii, 2 remize și 5 înfrângeri

• Inter a câștigat ultimele 6 meciuri jucate în toate competițiile. A marcat de fiecare dată cel puțin două goluri

• Inter a marcat 81 de goluri în recent încheiatul sezon de Serie A. Precedentul record fusese stabilit în 1952

• Romelu Lukaku a punctat în fiecare dintre ultimele 7 meciuri europene ale lui Inter (3-1 cu Slavia, 1-2 cu Barcelona, 2-0 și 2-1 cu Ludogorets, 2-0 cu Getafe, 2-1 cu Leverkusen, 5-0 cu Șahtior)

• 49 de meciuri a jucat Inter împotriva echipelor din Spania. A câștigat doar 15, a remizat de 13 ori și a cedat în 21 de rânduri, cu un golaveraj 55-68

ÎNREGISTREAZĂ-TE AICI la Betfair și primești un bonus de 500 de Lei din partea casei să joci pe Sportsbook!


În Betfair Sportsbook, la secțiunea Cote Mărite, am descoperit o selecție care îmi place foarte mult, la o cotă foarte bună de 4.50 în loc de valaorea normală 3.50 și anume: Romelo Lukaku să aibă minim un șut pe poartă în fiecare repriză. Eu zic că merită să investesc o miză de 3/10 din profitul acumulat în această lună!

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Sevilla vs Inter
Pronostic:
Lukaku minim un șut pe poartă în fiecare repriză
Cota
4.50
Cota finala: 4.50
Profit: 10.50
Stake: 3
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro