Ponturi Pariuri Fotbal Sepsi OSK vs CSU Craiova

BETFAIR EXCHANGE

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Sepsi Sf. Gheorghe și Universitatea Craiova se întâlnesc astăzi, de la 18:00, în prima etapă de Liga 1 a sezonului 2020/2021.

cota2.ro


Sepsi și Craiova au început în forță perioada de transferuri și sunt probabil cele mai active din formațiile care țintesc calificarea în play-off-ul ediției următoare. Ambele au încheiat sezonul precedent cu câte o dezamăgire. Sepsi a fost înfrântă de FCSB în finala Cupei României, iar CS Universitatea a pierdut titlul în Liga 1 în ultima rundă, după un eșec pe teren propriu cu CFR Cluj.


Sepsi i-a adus în această vară pe Jesus Fernandez, Fofana, B. Mitrea, Aganovici și Nouvier, jucători cu experiență în Liga 1. Leo Grozavu are la dispoziție un lot cu care poate ataca a doua calificare din istoria clubului în play-off.


Și Craiova s-a mișcat excelent. Și-a întărit punctul nevralgic, defensiva, cu doi fundași experimentați, Marius Constantin și Paul Papp. Oltenii se tem însă de deja celebrul recul pe care Cristiano Bergodi îl are în al doilea sezon la o echipă.


Sezonul precedent, Sepsi a fost coșmarul Craiovei. Covăsnenii s-au impus cu 1-0 în ambele partide directe. Alte detalii interesante despre meci:


• 10 meciuri directe au avut Sepsi și Craiova în istorie. Doar într-unul s-au marcat mai mult de 2 goluri

• în ultimele 4 meciuri Sepsi - Craiova s-a marcat de fiecare dată un singur gol

• 1,5 goluri/meci e media în duelurile dintre cele două formații

• 2 amicale a disputat Craiova în stagiul de pregătire din Austria. A pierdut fără să marcheze cu Plzen, scor 0-2, și a câștigat meciul cu Tirol, divizionară secundă din Austria, scor 3-1

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei


Calculele pentru acest meci sunt simple. Jucătorii vin după o vacanță extrem de scurtă, transferurile nu au avut timp să se integreze în sistemele celor doi antrenori, iar istoricul partidelor directe indică un meci închis. Totuși, eu cred că acest meci poate livra un pronostic pe care l-am întâlnit în 6 din ultimele 7 meciuri ale oltenilor și anume AMBELE MARCHEAZĂ, la o cotă foarte bună de 2.16 disponibilă în cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume!

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Sepsi OSK vs CSU Craiova
Pronostic:
ambele marchează
Cota
2.16
Cota finala: 2.16
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro