Ponturi Pariuri Fotbal FC Viitorul Constanta vs UTA Arad

BETFAIR EXCHANGE

FC Viitorul Constanta - UTA Arad

Liga 1 a luat ieri startul cu un meci spectaculos. Arges a pierdut pe teren propriu cu cei de la Botosani, scor 2-3. Primul meci de astazi din campionatul romanesc e intre Viitorul, poate cea mai spectaculoasa echipa din campionat, si UTA, echipa super ofensiva a lui Balint care a facut meciuri memorabile in Liga 2.

cota2.ro

Meciul se anunta dificil pentru echipa lui Hagi pentru ca se joaca pe o caldura insuportabila si consider ca o sa avem multe reusite. Ambele echipe mizeaza pe cartea atacului si nu cred ca o sa avem un meci inchis, cu putine goluri. Viitorul porneste ca favorita, insa optimismul celor de la UTA e la cote maxime odata cu aceasta promovare.

La Betfair Exchange am gasit o cota foarte buna la pariul ”Peste 2.25 goluri asiatice”. Practic mizam ca o sa avem cel putin 3 goluri pe tabela de marcaj. Daca se inscriu fix doua, nu pierdem toata suma, ci doar 50%. Pierdem tot in cazul in care se marcheaza maxim 1 gol, scenariu pe care nu-l prea vad.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
FC Viitorul Constanta vs UTA Arad
Pronostic:
Peste 2.25 goluri asiatice
Cota
1.70
1/2
Cota finala: 1.70
Profit: -5.00
Stake: 10
Status: 1/2 Pierdut

cota2.ro
cota2.ro