Ponturi Pariuri Fotbal ACS Sepsi OSK vs Universitatea Craiova

BETFAIR EXCHANGE

ACS Sepsi OSK - Universitatea Craiova

Universitatea Craiova isi doreste titlul in acest sezon, dupa ce a pierdut acest trofeu in meciul cu CFR Cluj de acum 3 saptamani. Oltenii aveau probleme mari in defensiva si odata cu venirile lui Marius Constantin si Paul Papp, acestia pare ca si-au acoperit aceste gauri.

cota2.ro

Cei de la Sepsi au facut cateva transferuri interesante in aceasta scurta pauza, insa sunt jucatori, care dupa parerea mea, le trebuie timp pentru a se acomoda. Bookmakerii vad un meci destul de echilibrat, oferind o cota de peste 2 celor de la Universitatea Craiova. Meciurile dintre cele doua formatii au fost mereu spectaculoase si nu e exclus sa avem goluri in ambele porti, in aceasta partida.

Merg totusi pe valoare astazi. Universitatea Craiova e totusi echipa mai buna si ma astept sa inceapa cu dreptul noul sezon. Merg din nou la Betfair Exchange unde propun un handicap asiatic de -0.25 pe olteni. Mizam pe victoria acestora, iar in cazul unui egal nu pierdem toata suma, ci doar jumatate. Nu cred ca Sepsi poate produce surpriza in fata singurei echipe din Liga 1 care a facut un mic cantonament in afara tarii.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
ACS Sepsi OSK vs Universitatea Craiova
Pronostic:
Universitatea Craiova -0.25 AH
Cota
1.81
Cota finala: 1.81
Profit: 8.10
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro