Ponturi Pariuri Fotbal Astra Giurgiu vs FCSB

BETFAIR EXCHANGE

Astra Giurgiu - FCSB

Diseara avem parte de un meci extrem de tare intre Astra si FCSB. Miscare putina in aceasta perioada la Astra care nu prea a reusit mare lucruri in materie de transferuri. Ba mai mult, foarte multi fotbalisti a lui Bogdan Andone au fost ofertati si cu siguranta sunt cu gandul in alta parte decat la aceasta ”echipa care nu-si doreste performanta”, aici citandu-l pe Alibec.

cota2.ro

FCSB vrea din nou titlul insa cred ca e doar o gluma. Cu transferuri de la Academica Clinceni si fara un portar experimentat, consider ca ros-albastrii nu vor face fata in duelurile importante cu CFR Cluj sau Craiova. Becali l-a transferat pe Bus, jucator destul de interesant, iar Petre o sa aiba o concurenta benefica dupa parerea mea.

Consider ca FCSB e mai puternica decat Astra. Giurgiuvenii au in componenta lotului cativa jucatori buni, insa FCSB s-a intarit si prin aducerea lui Neubert si a fostului staff a lui Reghecampf care isi anunta oarecum revenirea din sezonul viitor. Pentru pariu am ales din nou Betfair Exchange deoarece aici gasim cele mai mari cote. Merg pe un succes al oaspetilor si propun un nou handicap asiatic de -0.25.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Astra Giurgiu vs FCSB
Pronostic:
FCSB -0.25 AH
Cota
1.70
Cota finala: 1.70
Profit: 7.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro