Ponturi Pariuri Fotbal PSG vs Bayern

BETFAIR EXCHANGE

Bayern Munchen și PSG dispută astăzi, de la ora 22:00, finala Ligii Campionilor, cel mai așteptat eveniment fotbalistic al anului.

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

cota2.ro


Sezonul 2019/2020 a fost unul inedit, cu modificări survenite pe parcurs din cauza pandemiei de coronavirus. Lucrurile s-au așezat însă perfect, pentru o finală promițătoare, între două echipe ultraofensive. Bayern Munchen are un sezon magnific. A cucerit titlul și Cupa în Germania, iar în Champions League are victorii pe linie în actuala ediție. A câștigat toate cele 6 meciuri din grupa cu Tottenham, Olympiakos și Steaua Roșie Belgrad, apoi și-a spulberat adversarele în fazele eliminatorii. Au trecut în dublă manșă de Chelsea, cu 7-1 la general, apoi au spulberat-o pe Barcelona, 8-2, și au învins-o cu scor de neprezentare pe Lyon. Hansi Flick, artizanul seriei de senzație a bavarezilor, are la dispoziție întreg lotul pentru finala de astăzi, cu excepția fundașului central Jerome Boateng. Acesta a suferit o accidentare musculară și e incert.


PSG nu e mai prejos de Bayern în acest sezon. A terminat prima în Ligue 1 în momentul întreruperii competiției, apoi a cucerit atât Cupa Ligii, cât și Cupa Franței. În Champions League, trupa lui Tuchel a avut un parcurs mai anevoios. A câștigat grupa din care au mai făcut parte Real Madrid, Club Brugge și Galatasaray, apoi au început emoțiile. În optimi a eliminat-o pe Dortmund, cu 3-2 la general, iar în sferturi a revenit miraculos în fața Atalantei, cu goluri după minutul 90. A câștigat 2-1, iar în semifinală nu a avut nicio emoție contra lui Leipzig. Tuchel are un singur semn de întrebare înaintea finalei. Nu știe dacă îl poate folosi pe Keylor Navas, portarul titular și triplu câștigător al competiției cu Real Madrid.

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei


Bayern și PSG s-au întâlnit de 8 ori în Liga Campionilor. Surprinzător, francezii s-au impus în 5 rânduri. Cele mai recente dueluri au avut loc în grupele ediției 2017/2018. PSG a câștigat pe teren propriu cu 3-0, bavarezii s-au răzbunat la Munchen, scor 3-1. Ambele au avansat în optimi.


Alte statistici interesante înainte de Bayern - PSG:


  • 24 de goluri a marcat Bayern în faza grupelor, de departe cea mai bună ofensivă a competiției;
  • 1 singur meci fără gol marcat are Bayern în tot sezonul, indiferent de competiție;
  • Bayern a marcat cel puțin 3 goluri în 9 din ultimele 10 meciuri jucate în Champions League;
  • 35 de meciuri are Hansi Flick pe banca lui Bayern. A câștigat 32 și a pierdut doar două, la începutul mandatului;
  • 15 goluri și 6 pase decisive are Robert Lewandowski în acest sezon de Liga Campionilor. E la două reușite distanță de recordul deținut de Cristiano Ronaldo;
  • 10 meciuri consecutive cu gol marcat are Lewandowski în toate competițiile. A înscris în toate meciurile din UCL în care a fost folosit;
  • 2,8 goluri/meci marcase PSG în Ligue 1, înainte ca sezonul să fie înghețat;
  • o singură înfrângere are PSG în anul calendaristic 2020;
  • 12 goluri a marcat Neymar în ultimele 18 meciuri eliminatorii jucate în Champions League;
  • 34 de meciuri consecutive cu gol marcat are PSG în Champions League. A egalat recordul all-time deținut de Real Madrid.
  • 10 finale de Champions League a disputat Bayern, câștigând 5 dintre ele. Pentru PSG e prima finală.
  • 1.350.000 de Euro erau deja tranzacționați la bursă pe piața de rezultat final la ora 10:00 din ziua finalei dintre PSG și Bayern, iar 66% din aceștia au mers către selecția Victorie Bayern
  • 25.000 de Euro erau tranzacționați în piața „Ambele Înscriu” iar 96% din bani au mers către selecția DA


Pentru acest meci voi plasa un pariu cu miza 5/10 pe selecția Bayern câștigă & ambele marchează, la o cotă excelentă de 3.15 disponibilă în Exchange.

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei


Pentru ALL-IN Challenge, pariul vine tot de la această partidă, unde voi miza tot ce am acumulat în precedentele 4 pariuri câștigate, pe selecția Bayern câștigă trofeul la o cotă de 1.63!


Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
PSG vs Bayern
Pronostic:
2 & ambele marchează
Cota
3.15
Cota finala: 3.15
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro