Ponturi Pariuri Fotbal Politehnica Iasi vs Chindia Targoviste

BETFAIR EXCHANGE

Politehnica Iasi - Chindia Targoviste

Meci interesant in Copou intre Poli si Chindia. Daniel Pancu debuteaza pe banca celor de la Iasi cu un lot subtiat. Au plecat cativa jucatori de la Iasi, insa au si adus doi jucatori cu CV-uri destul de bune. Chindia sufera enorm dupa ce multi jucatori au parasit echipa. Daca e sa ne uitam pe loturi, Pancu mai are petice bune si pe banca insa la Chindia sunt probleme destul de mari. Gazdele sunt putin favorite si asta vad si casele de pariuri. Pentru cele 3 puncte nu o sa le fie usor, cu siguranta, insa au prima sansa. Cele doua echipe s-au intalnit de 4 ori in sezonul trecut. Poli Iasi a castigat de doua ori, Chindia o data, iar un meci s-a terminat la egalitate. Andrei Cristea, jucatorul Politehnicii, si-a anuntat retragerea la finele acestui sezon si ma astept sa mai marcheze ceva goluri, avand in acest moment 107 reusite.

cota2.ro

Bineinteles, merg la Betfair Exchange, acolo unde imi adun profitul. Poli e echipa putin mai buna in acest moment si cred ca Pancu a adus un suflu nou la echipa si o sa propuna un fotbal ofensiv. Pariul meu merge catre gazde. Un handicap asiatic de -0.25 care consider ca are sanse de reusita. In cazul unui rezultat de egalitate nu pierdem toata suma, ci doar 50%.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Politehnica Iasi vs Chindia Targoviste
Pronostic:
Politehnica Iasi -0.25 AH
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: 9.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro