Ponturi Pariuri Fotbal Academica Clinceni vs CFR Cluj

BETFAIR EXCHANGE

Academica Clinceni - CFR Cluj

Meci extrem de dezechilibrat se joaca azi la Clinceni, unde echipa locala intalneste campioana. Academica Clinceni nu a jucat niciun meci in aceasta perioada, in timp ce CFR Cluj a reusit o calificare in turul 2 al Uefa Champions League.

cota2.ro

Meciul e destul de dezechilibrat si din prisma faptului ca au plecat foarte multi jucatori de la Academica Clinceni si au venit doar doi la echipa. CFR Cluj ramane echipa matura, valoroasa si poate cea mai buna din campionat in momentul de fata. In cele doua meciuri directe, CFR Cluj s-a impus cu 3-0, respectiv 4-1 in sezonul trecut si nu vad de ce nu ar face-o si astazi.

Consider ca diferenta dintre cele doua echipe e colosala si chiar daca cei de la CFR Cluj au meci cu Dinamo Zagreb saptamana viitoare, Dan Petrescu poate alinia o ”echipa 2” si se poate fara probleme la Play-Off si titlu. Propun un pariu de tip handicap asiatic pe CFR Cluj. Ma astept ca ardelenii sa castige la diferenta de 2-3 goluri aceasta partida si sa-si inregistreze un moral bun inaintea jocului din cupele europene.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Academica Clinceni vs CFR Cluj
Pronostic:
CFR Cluj -1.25 AH
Cota
2.17
1/2
Cota finala: 2.17
Profit: -5.00
Stake: 10
Status: 1/2 Pierdut

cota2.ro
cota2.ro