Ponturi Pariuri Fotbal PSG vs Bayern Munchen

BETFAIR EXCHANGE

PSG - Bayern Munchen

Finala UEFA Champions League se joaca in aceasta seara pe Estádio da Luz din Lisabona. Protagonistele acestei finale sunt PSG si Bayern Munchen. PSG e la prima calificare din istorie in finala UEFA Champions League, iar Neymar, Mbappe, Di Maria si Co. vor da totul pentru a castiga trofeul. Exista totusi o problema mare, iar acea problema se numeste Bayern Munchen. Masinaria de goluri a lui Hansi Flick a spulberat tot ce a intalnit in cale in acest sezon si nu cred ca defensifa parizienilor poate rezista atacurilor furibunde ale nemtilor.

cota2.ro

Bayern nu a mai castigat trofeul din sezonul 2012-2013, atunci cand Robben marca in poarta Borussiei Dortmund in finalul partidei si bloca tabela la 2-1 si aducea trofeul la Munchen. Bayern are o echipa completa in acest sezon iar diseara cred ca Lewandowski, Muller, Gnabry, Perisic, Coman, Coutinho si ceilalti jucatori ofensivi ai bavarezilor vor ataca in valuri. PSG sta bine doar la capitolul ofensiva, insa in defensiva nu exceleaza deloc. Nu ma feresc sa spun ca Kimpembe, Kehrer sau Bernat nu sunt de o echipa ca PSG. Mai mult, Silva, stalpul apararii a anuntat ca pleaca dupa acest sezon.

Ma astept la goluri in aceasta parida si sper sa fie la fel de multe ca la finala UEFA Europa League. Consider ca astazi, Bayern Munchen e favorita si cred ca se vor impune. PSG nu cred ca-i poate opri pe atacantii lui Bayern din a marca multe goluri. Daca acestia prind o zi buna le pot marca la fel de multe goluri cum i-au marcat Barcelonei. Propun un handicap asiatic de -0.25 pe favoriti. Consider ca e un pont bun si cu sanse mari de reusita.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
PSG vs Bayern Munchen
Pronostic:
Bayern Munchen -0.25 AH
Cota
1.86
Cota finala: 1.86
Profit: 8.60
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro