Ponturi Pariuri Fotbal Dinamo București vs Hermanstadt

BETANO

Dinamo și Hermannstadt se înfruntă astăzi, de la 21:00, în prima rundă a noului sezon de Liga 1.


cota2.ro

Dinamo e în continuare pe un butoi de pulbere. Negoiță a cedat în sfârșit clubul, dar noii conducători par, cel puțin până în acest moment, la fel de ineficienți. Jucătorii se plâng de restanțele financiare, la capitolul întăriri a fost oficializat un singur nume, Vlad Achim, de la Viitorul, iar fanii încep să nu mai aibă răbdare cu Cortarcero și promisiunile sale. Gigi Mulțescu e sub o presiune constantă. Deși i s-a prelungit contractul, pista Cosmin Contra e tot mai vehiculată. Lotul e chiar mai slab decât în finalul sezonul trecut. Jucători importanți precum Montini, Kostrna, Perovic sau Skovajsa au părăsit formația, iar locul le-a fost luat de tineri readuși la echipă, după împrumuturile din sezoanele precedente. Cu toate astea, „câinii” visează la play-off.

Deschide cont la BETANO prin acest link și primești până la 500 de Lei free-bet + până la 500 de Lei BONUS la prima depunere!

La Hermannstadt lucrurile stau mult mai bine. Spaniolul Ruben Albes a terminat play-out-ul precedent cu 7 meciuri la rând fără eșec, iar clubul a căpătat stabilitate financiară odată cu implicarea familiei Reghecampf. La capitolul pierderi poate fi trecută cedarea golgeterului Debeljuh la campioana CFR Cluj. Sibienii s-au mișcat însă bine și au avut o campanie spectaculoasă de transferuri. La fel ca în cazul lui Dinamo, obiectivul setat de Hermannstadt e calificarea în play-off.


Dinamo și Hermannstadt nu au apucat să se întâlnească în play-out-ul precedent, din cauza problemelor pe care „câinii” le-au avut cu coronavirusul. În sezonul regulat cele două și-au împărțit victoriile. Dinamo s-a impus 3-0 pe teren propriu și a cedat 2-4 în deplasare.


Detalii interesante despre Dinamo - Hermannstadt: 


• 4 înfrângeri și două egaluri are Dinamo în ultimele 6 meciuri jucate pe teren propriu în toate competițiile

• 3-10 e golaverajul „câinilor” în perioada amintită mai sus

• Dinamo a primit gol în ultimele 7 meciuri jucate pe teren propriu

• Cei 4 fotbaliști ofensivi pe care va miza, probabil, Gigi Mulțescu diseară (Mihaiu, Crețu, Neicuțescu și Fabbrini) au marcat în total doar 6 goluri în Liga 1

• În comparație, Yazalde, atacantul oaspeților, a înscris de 6 ori doar sezonul trecut

• 5 victorii și două egaluri a înregistrat Hermannstadt în finalul play-out-ului

• un singur meci fără gol marcat în deplasare are Hermannstadt în anul calendaristic 2020

Deschide cont la BETANO prin acest link și primești până la 500 de Lei free-bet + până la 500 de Lei BONUS la prima depunere!

Dinamo e văzută favorită mai mult din inerția numelui. Hermannstadt are de partea ei toate atuurile, așa că pariul meu este format cu ajutorul facilității BETCOMBO de la Betano, care ne permite să combinăm mai multe selecții din cadrul aceluiași meci pe același bilet și mizez pe faptul că Hermanstadt va înscrie minim un gol și nu va pierde meciul la o cotă de 1.80!

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Dinamo București vs Hermanstadt
Pronostic:
X2 & Hermanstadt marchează
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: 8.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro