Ponturi Pariuri Fotbal KF Tirana vs Steaua Rosie Belgrad

UNIBET

KF Tirana - Steaua Rosie Belgrad

Astazi avem doua meciuri din turul 2 al UEFA Champions League, iar unul dintre ele este Tirana - Steaua Rosie Belgrad. Surprinzator pentru multi, Tirana s-a calificat in acest tur dupa ce a trecut de Din. Tbilisi cu scorul de 2-0. Echipa din Georgia era mult mai bine cotata si era favorita insa Tirana a reusit sa produca surpriza. Acest lucru cred ca ii face si pe sarbi mai atenti si sa trateze foarte serios aceasta partida.

cota2.ro

Steaua Roasie Belgrad a trecut in turul anterior de o echipa din Gibraltar, pe nume Europa FC. Acestia s-au impus clar, cu 5-0, iar in acest meci cu Tirana sunt clar favoriti. Albanezii au o echipa cotata la maxim 4 milioane de euro, iar cel mai scumo jucator al acestora nu depaseste 500.000 de euro. De partea cealalta, favoritii au o cota de piata de aproximativ 50 de milioane de euro si au in componenta jucatori extraordinari. Sa nu uitam totusi ca Steaua Rosie a jucat in grupe in sezonul trecut acolo unde a intalnit-o chiar pe Bayern Munchen, proaspata castigatoare a trofeului din acest sezon.

Merg pe un pariu logic si putin riscand, insa am incredere. Cota pe victoria oaspetilor e una cam mare dupa parerea mea, insa pana la ora jocului cred ca o sa mai scada. Handicapul asiatic de -1.25 pe sarbi mi-a facut cu ochiul. Consider ca acestia pot da de pamant cu albanezii si pot castiga la 2-3 goluri diferenta aceasta partida. Pariez, asa cum am facut-o si pana acum, 10/10 unitati.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
KF Tirana vs Steaua Rosie Belgrad
Pronostic:
Steaua Rosie Belgrad -1.25 AH
Cota
2.14
1/2
Cota finala: 2.14
Profit: -5.00
Stake: 10
Status: 1/2 Pierdut

cota2.ro
cota2.ro