Ponturi Pariuri Fotbal Celtic Glasgow vs Ferencvarosi Tc

BETANO

Celtic Glasgow - Ferencvarosi Tc

Celtic Glasgow - Ferencvarosi Tc e unul dintre cele mai tari dueluri din aceasta seara. De ce? Simplu! Ungurii au inceput sa investeasca serios in fotbal acum 2-3 ani si acest lucru se vede. Chiar daca scotienii sunt favoriti, cred ca Ferencvarosi o sa le puna destule probleme. Gazdele au un lot de aproape 4 ori mai bun decat adversarii lor dar cred ca oaspetii vor compensa diferenta de valoare cu dorinta de a reusi un rezultat pozitiv, de ce nu o calificare, dar si cu acest entuziasm pe care am vazut ca il au inaintea acestui joc.

cota2.ro

Celtic e o echipa care ataca foarte mult si isi creeaza foarte multe ocazii de gol. Daca ne uitam pe statistici, observam ca si media lor de cornere obtinute trece de pragul de 8-9/meci. La acest lucru ma astept si astazi. Vad un meci in care scotienii vor incepe tare din primul minut si isi vor crea ocazii importante si cred ca diseara vor domina categoric la acest capitol al cornerelor.

La Betano avem o cota excelenta pentru cel putin 7 lovituri de colt de partea gazdelor si consider ca e o paine de mancat aici. Mizez 6 Unitati pe acest pariu care e unul destul de atractiv din punct de vedere al cotei si vad in el si ceva valoare.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Celtic Glasgow vs Ferencvarosi Tc
Pronostic:
Celtic Glasgow peste 6.5 cornere
Cota
2.02
Cota finala: 2.02
Profit: 6.12
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro