Ponturi Pariuri Fotbal IFK Mariehamn vs Rovaniemi PS

BETANO

Dragilor, meciul pe care mizez la pariul de astăzi de la ALL-IN Challenge o să vă surprindă puțin, pentru că nu e din competițiile de prim-plan, dar vă explic imediat motivele pentru care merită încrederea mea. După șirul de pariuri câștigătoare de până acum, am ajuns la un profit de 4400 de lei și după cum am zis la început, nu retrag până când nu ajung la 10.000.

Rovaniemi este lanterna roșie a primei ligi de fotbat din Finlanda , fără victorie după 11 etape și cu doar 2 puncte acumulate în acest interval. Experții finlandezi o văd ca și retrogradată sigură la final de sezon, dar pe lângă parcursul dezastruos de până acum, echipa va mai avea de înfruntat un adversar foarte incomod: cea mai lungă deplasare a sezonului, până în insulele Aland, deplasare de peste 1000 de kilometri pentru care au fost nevoiți să schimbe 3 mijloace de transport - tren, autocar și vapor. Bilanțul deplasărilor din acest sezon e fix-pix: 4 înfrângeri din 4, cu un singur gol marcat și 8 încasate.

cota2.ro

Deschide cont la BETANO prin acest link și primești până la 500 de Lei free-bet + până la 500 de Lei BONUS la prima depunere!

Echipa gazdă, Mariehamn, este pe un trend ascendent cu 3 victorii în ultimele 4 etape și a reușit să marcheze în 8 din cele 10 meciuri disputate. O victorie astăzi ar urca-o pe locul 6, ultimul care prinde paly-off-ul. Antrenorul suedez i-a dat libertate de mișcare puștiului albanez Albion Ademi, iar acesta este pe locul 2 în clasamentul golgetterilor campionatului cu 7 reușite. Mai mult de-atât, dacă adăugăm și cele 3 pase decisive furnizate, observăm că a fost implicat în 10 din cele 15 goluri ale echipei.

Ultimele 3 partide directe dintre cele două formații au fost victorii ale lui Mariehamn, cu minim 2 goluri marcate de gazdele de azi. Cea mai recentă acum 2 săptămâni chiar pe terenul lui Rovaniemi, un thriller cu golul de 3-2 venit în prelungiri. De altfel, Mariehamn a câștigat 5 din ultimele 6 partide în care i-au găzduit pe cei de la Rovaniemi. Ultimele 2 meciuri de acasă au fost victorii cu Inter Turku și TPS Turku, fără gol primit.

Voi miza pe victoria lui Mariehamn în handicap asiatic -0.75 la o cotă de 1.81, iar asta înseamnă că dacă gazdele se impun la fix un gol diferență câștigăm doar jumătate din miză, iar jumătate se rambursează la cota 1.00! Dacă gazdele se impun la două sau mai multe goluri diferență,, atunci câștigăm pariul full. Dacă gazdele nu câștigă, la revedere bani :)

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
IFK Mariehamn vs Rovaniemi PS
Pronostic:
Mariehamn -0.75 HA
Cota
1.81
Cota finala: 1.81
Profit: 8.10
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro