Ponturi Pariuri Fotbal CFR Cluj vs Dinamo Zagreb

BETFAIR EXCHANGE

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

CFR Cluj și Dinamo Zagreb se înfruntă astăzi, de la ora 21:00, în turul 2 preliminar al UEFA Champions League.

cota2.ro


CFR Cluj pornește cu șansa a doua în fața lui Dinamo Zagreb, dar sistemul competițional adoptat pe fondul pandemiei de coronavirus, cu echipa calificată decisă într-o singură manșă, îi avantajează pe campionii noștri, mai ales că partida se va juca în România.

Clujenii au de parcurs un drum lung spre grupele cupelor europene. Acesta a început în Malta, cu o victorie 2-0 împotriva celor de la Floriana. Față de acel duel, Dan Petrescu a recuperat o piesă importantă, pe croatul Damjan Djokovic. În plus, are o nouă soluție pentru ofensivă, în lipsa lui Omrani, pe nou-transferatul Gabriel Debeljuh.


Forța defensivă este însă atuul românilor. CFR Cluj a demonstrat sezonul precedent că poate rezista în fața oricărui adversar. Pe teren propriu le-a învins pe Astana, Maccabi, Lazio, Celtic și Rennes. Nu a primit gol în duelurile cu Maccabi și Celtic de pe teren propriu și în ambele înfruntări cu Rennes. Bonusul a venit în șaisprezicimile de finală din Europa League, unde a încasat un singur gol în două meciuri cu câștigătoarea competiției, Sevilla.


Dinamo Zagreb e o prezență obișnuită în grupele Ligii Campionilor. A participat acolo în 3 din ultimele 5 ediții. Anul trecut a terminat pe ultimul loc într-o grupă din care au mai făcut parte Manchester City, Atalanta și Șahtior, dar nu s-a făcut de râs, strângând 5 puncte.

Campioana Croației are pe banca tehnică un antrenor interimar, după cum a sunat anunțul oficial. Zoran Mamic, legendă a clubului și director sportiv, i-a luat locul lui Igor Jovicevic în urmă cu o lună de zile. Poate fi un nou avantaj pentru clujeni.


CFR Cluj și Dinamo Zagreb nu s-au întâlnit niciodată într-un meci oficial. Croații au jucat împotriva echipelor românești în mai multe rânduri. Ultima oară în sezonul 2014/2015 din Europa League. Atunci au eliminat Petrolul în play-off, cu două victorii, 2-1 și 3-1, iar în grupe au picat cu Astra. Croații au câștigat un meci cu 5-1 și l-au cedat pe celălalt, scor 0-1.


Alte detalii interesante despre CFR Cluj - Dinamo Zagreb:


• CFR Cluj a câștigat ultimele 6 meciuri disputate în toate competițiile. În 4 dintre ele nu a primit gol

• CFR Cluj a pierdut doar 2 meciuri pe teren propriu în sezonul precedent, în toate competițiile. Un singur eșec a venit în anul calendaristic 2020

• Într-un singur joc pe teren propriu a primit CFR mai mult de un gol sezonul precedent, indiferent de competiție

• Dinamo Zagreb nu a primit gol în ultimele 4 meciuri oficiale

• Dinamo Zagreb nu a marcat în 9 din ultimele 19 deplasări din cupele europene

• Croații nu au câștigat niciuna din ultimele 4 deplasări din cupele europene

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei


Sunt sigur că lui Dan Petrescu nu i-a scăpat niciun aspect în pregătirea meciului și că va reuși să seteze ritmul dorit, însă cred că ambele echipe vor căuta să se anihileze reciproc și să lase cât mai puține spații. Pariul ales e PRO pe rezultat de egalitate la finele celor 90 de minute, la o cotă de 3.20 pe Betfair Exchange.


Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
CFR Cluj vs Dinamo Zagreb
Pronostic:
X
Cota
3.20
Cota finala: 3.20
Profit: 8.80
Stake: 4
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro