Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.23

PUBLICWIN

Prieteni, azi mizăm pe echipele românești implicate în Europa League. Craiova joacă în Georgia, cu Lokomotiv Tbilisi, în timp ce FCSB primește vizita armenilor de la Shirak.


cota2.ro

Oltenii sunt favoriți în Georgia, pe terenul celor de la Lokomotiv Tbilisi. Gazdele de azi traversează o perioadă slabă, au doar 13 puncte adunate în 10 runde și un golaveraj negativ și au pierdut clar cu primele două clasate, 0-4 cu Dinamo Tbilisi și 1-4 cu Dinamo Batumi. Craiova e o echipă omogenă, și-a păstrat în mare echipa de anul trecut și trebuie să își arate superioritatea pe teren.


FCSB are și ea o misiune facilă cu Shirak, iar victoria cu Astra din prima etapă, 3-0, dă speranțe bucureștenilor la un sezon bun. E clar, diferența de calitate dintre cele două echipe e mare, chiar dacă Shirak s-a bătut la titlu în sezonul trecut în Armenia. Avantajul terenului propriu va conta azi, deoarece o deplasare din România în Armenia este destul de lungă și obositoare.

Am plasat acest pariu la PublicWin! Grăbește-te să prinzi Super-Bonusul de 2000 de Lei la înregistrare oferit de casa de pariuri!

OBȚINE 2000 DE LEI BONUS AICI
Lokomotiv Tbilisi vs CSU Craiova
Pronostic:
2
Cota
1.65
FCSB vs Shirak
Pronostic:
FCSB -1.5
Cota
1.35
Cota finala: 2.23
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro