Ponturi Pariuri Fotbal Lokomotiv Tbilisi vs Universitatea Craiova

BETFAIR EXCHANGE

Lokomotiv Tbilisi - Universitatea Craiova

Universitatea Craiova se deplaseaza in Georgia pentru meciul din aceasta seara de UEFA Europa League, acolo unde da piept cu Lokomotiv Tbilisi. Daca e sa ma intrebati pe mine, Universitatea e favorita certa in acest duel. Pe cei de la Tbilisi, i-as compara cu adversarul FCSB-ului din aceasta seara, adica foarte modest.

cota2.ro

Georgienii sunt cotati la aproximativ 3 milioane de euro, iar cel mai valoros jucator al lor are cota de piata nu mai mare de 300 de mii de euro. Craiova are un lot mult mai valoros, acesta fiind cotat la 24 de milioane de euro, iar cel mai valoros fotbalist de la Craiova, Cicaldau, avand o cota de piata de 5 milioane de euro.

Ma astept la un succes al oltenilor, iar pentru acest meci am ales sa merg la Betfair Exchange, acolo unde am preferat un handicap asiatic de -0.75 pe oaspeti. Consider ca Universitatea e echipa mai buna si echipa care o sa se califice in 90 de minute.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Lokomotiv Tbilisi vs Universitatea Craiova
Pronostic:
Universitatea Craiova -0.75 AH
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro