Ponturi Pariuri Fotbal Arsenal vs Liverpool

BETFAIR EXCHANGE

Arsenal și Liverpool se întâlnesc astăzi, de la ora 18:30, în FA Community Shield, echivalentul Supercupei Angliei.

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

cota2.ro

Arsenal s-a calificat în Community Shield prin intermediul Cupei Angliei, câștigată într-o finală cu Chelsea, scor 2-1. „Tunarii" au mai făcut o victimă importantă pe parcurs, în semifinale, unde au învins-o pe Manchester City cu 2-0. Pentru duelul de astăzi, Arteta nu se poate baza pe 3 fundași centrali, Pablo Mari, Chambers și Mustafi, dar în lot a revenit Saliba, anunțat titular.

Liverpool luptă pentru primul trofeu al sezonului în Anglia, după ce a obținut primul titlu din istorie în Premier League, cu 99 de puncte. De la Liverpool, pentru înfruntarea de azi lipsesc Shaqiri, Matip, Oxlade-Chamberlain și Henderson. Cel din urmă, căpitanul formației, este singurul titular.

Nici Arsenal, nici Liverpool nu au avut o campanie spectaculoasă de transferuri în această vară. Londonezii l-au adus pe mijlocașul brazilian Willian, de la Chelsea, în timp ce Jurgen Klopp a găsit o dublură pentru Robertson, pe fundașul stânga grec Konstantinos Tsimikas.

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Ultimul duel direct dintre Arsenal și Liverpool a avut loc în condițiile actuale, fără spectatori, pe 15 iulie 2020, și a fost câștigat de formația lui Arteta, scor 2-1.

Arsenal – Liverpool, cele mai interesante informații statistice:

 

·       15 trofee Community Shield au Arsenal și Liverpool în palmares. Ambele au ajuns de 23 de ori aici

·       9 din ultimele 10 meciuri directe au fost GG (ambele combatante au marcat)

·       52 de goluri s-au marcat în ultimele 10 dueluri Arsenal – Liverpool, o medie fabuloasă de 5,2 reușite/întâlnire

·       1 singur cartonaș galben a fost arătat în ultimele două finale Community Shield (unul în City – Liverpool de anul trecut, 0 în City Chelsea de acum două sezoane)

·       24-3 pentru Liverpool a fost raportul ocaziilor de gol în ultimul meci direct, câștigat de Arsenal cu 2-1

·       5-5 a fost rezultatul ultimului meci eliminatoriu dintre Arsenal și Liverpool, pe 30 octombrie 2019, în optimile de finală ale Cupei Ligii Angliei. „Cormoranii” au obținut calificarea după loviturile de departajare


Voi miza pe linia de peste 3 goluri asiatic în acest meci, la o cotă de 2.04 disponibilă în Betfair Exchange, ceea ce înseamnă că pentru a câștiga pariul, avem nevoie să se marcheze minim 4 goluri...dacă se înscriu fix 3, primim cota 1.00.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Arsenal vs Liverpool
Pronostic:
Peste 3 goluri asiatic
Cota
2.04
Cota finala: 2.04
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro