Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.03

Superbet

Prieteni, biletul zilei de astăzi este format din trei evenimente, toate din handbal. Mizăm pe partide din cupele europene, la o cotă finală de 2.03.


cota2.ro

Skjern debutează în EHF European League împotriva unei alte formații din Nord, Malmo. Danezii au clar prima șansă, au un handbal mult mai solid la nivelul echipelor de club, iar acest lucru este reflectat în rezultatele internaționale. Skjern are mai multă experiență, dar și jucători din echipele naționale, în timp ce pe Malmo o știm din sezonul trecut, când a fost eliminată de Constanța.


Constanța începe acasă aventura europeană, iar misiunea nu ar trebui să fie foarte dificilă. Rușii de la Dinamo Victor sunt adversarii de azi, o echipă incomodă, dar inferioară din punct de vedere valoric. Anul trecut, Chekhovskie Medvedi, campioana, a fost călcată în picioare de Dinamo, iar vicecampioana Spartak, devenită CSKA, a disputat amicale în România, toate pierdute. Ambele, echipe peste Dinamo Victor ca și lot și exprimare.


Și Turda are o misiune ușoară azi, în fața reprezentantei Croației, Gorica. Turda e o echipă omogenă, joacă de multă vreme în această formulă, în timp ce oaspeții de azi au un lot tânăr și fără prea multă experiență. Handbalul din Croația la nivel de club pare să fie în scădere, iar acest lucru este întărit de rezultatele slabe din ultimii ani din cupele europene.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Skjern vs Malmo
Pronostic:
1
Cota
1.30
Dobrogea Sud Constanța vs Dinamo Viktor
Pronostic:
1
Cota
1.25
Potaissa Turda vs Gorica
Pronostic:
1
Cota
1.25
Cota finala: 2.03
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro