Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.60

BETFAIR SPORTSBOOK

Sofia Kenin, câștigătoarea de la Australian Open, joacă în primul tur împotriva mult mai experimentatei Yanina Wickmayer. Probabil americanca se va impune, dar linia de handicap e mult prea mare. Există date care înclină spre un meci mult mai echilibrat.


cota2.ro

Jucătoarea din Belgia a câștigat singurul meci direct, tot pe hard, la Challengerul organizat în 2018 la Indian Wells, scor 6-3, 6-3. Kenin a participat și la Cincinnati, de unde a fost eliminată încă din prima rundă, de Alize Cornet, scor 6-1, 7-6(7). Ultimele 4 meciuri oficiale jucate de Kenin înainte de pandemie s-au încheiat în 3 seturi. 


Pariul meu e un handicap de +7,5 game-uri pe Wickmayer, la o cotă de 1.42 pe Betfair Sportsbook. 


Seyboth Wild, capabil de surpriză


Un alt meci în care diferența de cote mi se pare nejustificată este cel dintre brazilianul Thiago Seyboth Wild, 20 de ani, și britanicul Daniel Evans, 30 de ani. Din nou, probabil Evans va merge mai departe, dar va trebui să lupte serios. 


Seyboth Wild e un jucător arțăgos, expert, într-adevăr, pe zgură. În februarie a cucerit și primul trofeu imporant din carieră, la Santiago de Chile, învingând pe parcurs sportivi mai bine cotați, ca Garin sau Ruud. Cel mai recent meci pe hard a fost în martie, în Cupa Davis, când a fost înfrânt greu de australianul John Millman, scor 4-6, 7-6, 6-2.


Pariul meu e că ambii jucători vor câștiga cel puțin un set, la o cotă de 1.83 pe Betfair Sportsbook.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Yanina Wickmayer vs Sofia Kenin
Pronostic:
handicap +7,5 game-uri Wickmayer
Cota
1.42
Thiago Seyboth Wild vs Daniel Evans
Pronostic:
Ambii jucători câștigă cel puțin un set
Cota
1.83
Cota finala: 2.60
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro